Τι παίζει Σήμερα

Το 7ο Γυμνάσιο Κέρκυρας ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της δράσης ASOC

Το 7ο Γυμνάσιο Κέρκυρας ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της δράσης ASOC

Το 7ο Γυμνάσιο Κέρκυρας ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της δράσης «At the School of Open Cohesion (ASOC)» και χρειάζεται τη βοήθειά σας για να επιτύχει τους στόχους του!

Η πιλοτική δράση «At the School of Open Cohesion (ASOC)» αποτελεί επικοινωνιακή ενέργεια με τη μορφή εκπαιδευτικού προγράμματος που καταλήγει σε διαγωνιστική διαδικασία μέσα από την οποία μια σχολική ομάδα από κάθε Περιφέρεια θα βραβευτεί. Στόχος της δράσης είναι η γνωριμία και η καλλιέργεια του ενδιαφέροντος των νέων για τα έργα που υλοποιούνται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Ιόνια Νησιά  μέσω της πολιτικής συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του ΕΣΠΑ.

Το 7ο Γυμνάσιο συμμετέχει στην παραπάνω δράση με την ομάδα του που ονομάζεται «CFU_Brussailors». Περισσότεροι από 20 μαθητές εργάζονται εκτός σχολικού προγράμματος με ιδιαίτερο ζήλο και ενδιαφέρον! Το επιλεγμένο θέμα τους; Η κατασκευή του νέου σχολικού κτιρίου του  4ου Ενιαίου Λυκείου Κέρκυρας! Είναι το Λύκειο στο οποίο θα φοιτήσουν οι μαθητές τα επόμενα χρόνια και αυτό είναι ένα μεγάλο κίνητρο γι αυτούς ώστε να μελετήσουν και να παρακολουθήσουν την πρόοδο του έργου και να συμμετέχουν σε επικοινωνιακές δράσεις για την ενημέρωση των πολιτών. Χρειάζονται λοιπόν  τη βοήθεια όλων μας ώστε να καταφέρουν να επικοινωνήσουν τη δράση αυτή σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό. Προτρέπουμε όλους τους συμπολίτες μας, να  ακολουθήσουν την ομάδα των μαθητών μας στα  κοινωνικά δίκτυα που έχουν δημιουργήσει ενισχύοντας κατά αυτό τον τρόπο τη δράση τους!

facebook: https://www.facebook.com/CFUBrussailors

twitter: https://twitter.com/CBrussailors

instagram: https://www.instagram.com/cfu.brussailors

Ας ευχηθούμε στη δυναμική ομάδα καλή επιτυχία στο έργο τους!

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News