Τι παίζει Σήμερα

Το 3ο ΓΕΛ Κέρκυρας φιλοξένησε μαθήτες του προγράμματος Mast

Το 3ο Γελ Κέρκυρας φιλοξένησε από 3 έως 9 Νοεμβρίου την πρώτη κινητικότητα του προγράμματος ,,MAST‘‘. 19 μαθητές μας φιλοξένησαν 19 μαθητές από την Πορτογαλία , Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία και Σουηδία.

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας  οι μαθητές μας συνεργάστηκαν με τους μαθητές από τις άλλες χώρες ,ανταλλάσσοντας απόψεις και προβληματισμούς πάνω στο θέμα του προγράμματος. Όλα αυτά αποτυπώθηκαν ηχητικά με τη δημιουργία Podcastπου αποτέλεσε μοναδική εμπειρία για όλους τους μαθητές μας ,καθώς τους δόθηκε η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν και να δουλέψουν με ειδικό εξοπλισμό ηχογραφήσεων. Επιπλέον οι μαθητές μας δημιούργησαν έργα τέχνης σχετικά με το πρόγραμμα, επισκέφθηκαν μουσεία , απάντησαν σε ερωτηματολόγια ,γνώρισαν διαφορετικά εκπαιδευτικά συστήματα και μέσω της καθημερινής συμβίωσης με τους φιλοξενούμένους μας διεύρυναν τους ορίζοντες τους .

Το 3ο ΓΕΛ Κέρκυρας φιλοξένησε μαθήτες του προγράμματος Mast

Με το πέρας της κινητικότητας στην Κέρκυρα οι μαθητές μας με συγκίνηση αποχαιρέτησαν τους φιλοξενούμενους  μας, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την Πορτογαλία τον Μάιο του 2020.

 Μαθητές και εκπαιδευτικοί  ομονοήσαμε στο γεγονός ,ότι το πρόγραμμα erasmus+ αποτελεί μοναδική ευκαιρία να κάνουμε νέες φιλίες και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια βιώσιμη πολυπολιτισμική κοινωνία μέσα στην Ευρώπη των πολιτισμών.

Το 3ο ΓΕΛ Κέρκυρας φιλοξένησε μαθήτες του προγράμματος Mast

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News