Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Στην Κέρκυρα την επόμενη εβδομάδα η «Μπρουκ» για τις «8 Λέξεις»

Η Κάθριν Κέλι Λανγκ που έχει ταυτιστεί με τον ρόλο της Μπρουκ Λόγκαν στη σειρά "Τόλμη και γοητεία" θα παίξει στη σειρά "8 λέξεις" με τον Ανδρέα Γεωργίου.

 Το επόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να έρθει στην Αθήνα η Κάθριν Κελί Λανγκ, η Μπρουκ της «Τόλμης και γοητείας», και αμέσως μετά αναχωρεί για Κέρκυρα ξεκινώντας γυρίσματα.

Η συμφωνία της μακροβιότε­ρης ηθοποιού της καθημερινής σα­πουνόπερας της αμερικανικής τηλε­όρασης με τον Ανδρέα Γεωργίου ανακοι­νώθηκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα.

Στην Κέρκυρα την επόμενη εβδομάδα η «Μπρουκ» για τις «8 Λέξεις»

Η Κάθριν Κελί Λανγκ θα μείνει στην Αθήνα για τρεις-τέσσερις μέρες για fitting (να δοκιμάσει τα ρούχα που θα φορέ­σει στις «8 λέξεις») και αμέσως μετά θα ανα­χωρήσει για την Κέρκυρα.

Πιθανόν να ταξιδέψει στην Ελλάδα μαζί της και ο σύζυγος της. Στο Νησί των Φαιάκων θα βρεθεί στις 9 Οκτωβρίου και θα παραμείνει για μία εβδομάδα. Ο ρόλος που θα υποδυθεί θα είναι αυτός μιας Αμε­ρικανίδας δημοσιογράφου που ερευνά την εξαφάνιση του Μάρκου Καλλέργη, συζύγου της Ναυσικάς και πατέρα των Οδυσσέα, Μιχαήλ και Νικηφόρου. Όμως η δημοσιογρά­φος ψάχνει στην ουσία κάτι άλλο…

Η εμφά­νιση της στην Κέρκυρα και μια συνά­ντηση που θα έχει με τη Ναυσικά (Πέμη Ζούνη) θα φέρει εξελίξεις στο θέμα της εξαφάνισης. Η δημοσιογράφος θα ζήσει και ένα έντονο φλερτ, ενώ θα εμπλακεί και σε μια πολιτική ίντριγκα που έχει να κάνει με το κόμμα του Μιχαήλ Καλλέργη. Τα πε­ρισσότερα γυρίσματα θα είναι εξωτερικά, θα υπάρξουν ωστόσο και αρκετά εσωτε­ρικά. Η Κάθριν Κελί Λανγκ στο ταξίδι της στην Κέρκυρα θα μείνει σε ένα νεοκλα­σικό σπίτι κοντά στο κέντρο της ιστορικής πόλης.

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News