Τι παίζει Σήμερα

Στα κορυφαία θέρετρα της Ευρώπης το MarBella Corfu Hotel

Νέες Διεθνείς Διακρίσεις

Το MarBella Corfu Hotel ανάμεσα στα Κορυφαία θέρετρα της Ευρώπης στα βραβεία του Condé Nast Traveller

Σε μία χρονιά τόσο απαιτητική για τον Ελληνικό τουρισμό, το MarBella Corfu Hotel αναδείχθηκε ανάμεσα στα τριάντα κορυφαία θέρετρα της Ευρώπης – TOP 30 Best Resorts in Europeαπό το Condé Nast Traveller, του πιο έγκριτου ίσως διεθνούς τίτλου στον κόσμο, στον χώρο του παγκόσμιου τουρισμού. Συγκεκριμένα, το MarBella Corfu βρίσκεται στη λίστα με τα 30 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη, διάκριση πραγματικά τιμητική, μια και αναγνωρίζεται ως ένα από καλύτερα Ελληνικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα, για οικογενειακές διακοπές στην Ευρώπη. Στην ίδια λίστα βρίσκονται συνολικά έξι Ελληνικά ξενοδοχεία. Βασισμένα αποκλειστικά στις εντυπώσεις και την κριτική εκατομμυρίων ταξιδιωτών σε ολόκληρο τον κόσμο, τα Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards, τα οποία αναγνωρίζονται ως ένας από τους πιο αξιόπιστους δείκτες της ποιότητας ενός τουριστικού προορισμού. «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ειδικά φέτος, μία χρονιά τόσο δύσκολη για τον Ελληνικό και παγκόσμιο Τουρισμό, οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι επέλεξαν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία διακοπών που προσφέρει το MarBella Corfu Hotel, μας τίμησαν με εξαιρετικές κριτικές, αναδεικνύοντας το ξενοδοχείο ως ένα από τα 30 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη από το Condé Nast Traveller.  Πίσω από όλα αυτά τα βραβεία, βρίσκεται η ομάδα του MarBella Collection στην οποία αξίζουν συγχαρητήρια», δήλωσε ο κ. Περικλής Γομπάκης, Sales & Marketing Director MarBella Collection.

Στα κορυφαία θέρετρα της Ευρώπης το MarBella Corfu Hotel

Παράλληλα, την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, στην διαδικτυακή Τελετή Απονομής των φετινών Greek Hospitality Awards 2020, απονεμήθηκε Χρυσό βραβείο στο MarBella Collection ως «Best Greek Hotel Brand» όπως και στο MarΒella Corfu ως «Top Greek Resort 2020» και χρυσό βραβείο ως «Best Greek All-Inclusive Resort» και «Best Greek Family Resort».

Τέλος, Χρυσό βραβείο πήρε το MarBella Nido ως «Best Greek Design Hotel». Τα συγκεκριμένα βραβεία προστίθενται στις σημαντικές διακρίσεις και βραβεία του MarBella Collection και έρχονται στο κλείσιμο μιας γεμάτης προκλήσεις όμως επιτυχημένης χρονιάς. Οι βραβεύσεις του ξενοδοχείων Page 2 of 2 του Ομίλου MarBella Collection ενισχύουν τη δέσμευση του Ομίλου για την παροχή μιας αξέχαστης, ολοκληρωμένης και ξεχωριστής εμπειρίας διακοπών για κάθε φιλοξενούμενο. Για τη νέα σεζόν που έρχεται τον Απρίλιο του 2021, το MarBella Corfu Hotel συνεχίζει να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις του και υπόσχεται ακόμη περισσότερες καινοτομίες και μοναδικές εμπειρίες, ενώ το νέο MarBella Elix - το πρώτο ξενοδοχείο του Ομίλου εκτός της Κέρκυρας, στην πανέμορφη περιοχή Καραβοστάσι του νομού Θεσπρωτίας, αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία του τέλος Απριλίου 2021. 

 

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News