Τι παίζει Σήμερα

Προληπτικές εξετάσεις για το κοινό, 09/11/2018

Η Equal Society αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία της προληπτικής ιατρικής και με την ουσιαστική υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Κέρκυρας, πραγματοποιεί την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 προληπτικές εξετάσεις (μέτρηση ζαχάρου και αρτηριακής πίεσης) και ενέργειες ενημέρωσης του γενικού πληθυσμού στην είσοδο της Περιφερειακής Ενότητας Ιονίων Νήσων (πρώην Νομαρχία ) από τις 11 έως τις 13:00 το μεσημέρι.

Προληπτικές εξετάσεις για το κοινό, 09/11/2018

Η πρόληψη είναι μια δυναμική διαδικασία, της οποίας η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να εκπαιδεύσει προκειμένου να πείσει το άτομο, την οικογένεια και στο σύνολο την κοινωνία προκειμένου να υιοθετηθούν υγιή πρότυπα διαβίωσης. Στόχος της πρόληψης είναι η αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης με όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα ζωής. Ο προληπτικός ιατρικός έλεγχος που θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο της Περιφερειακής Ενότητας Ιονίων Νήσων περιλαμβάνει: 

 κλινική εξέταση, με στόχο την έγκαιρη διάγνωση προβλημάτων υγείας εξετάσεις (μέτρηση ζαχάρου και αρτηριακής πίεσης).

 εκπαίδευση, με στόχο την αποφυγή εμφάνισης ασθενειών.

 ενώ σε ειδικές περιπτώσεις, παραπομπή για περαιτέρω έλεγχο και εξετάσεις.

Η Equal Society, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο Δήμος Κέρκυρας, με αίσθημα ευθύνης μέσα από την δράση τους στοχεύουν τόσο στο ευρύ κοινό όσο και σε συγκεκριμένες ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού. Επιχειρούν να αναδείξουν την αξία της προληπτικής ιατρικής και να υπενθυμίσουν σε όλους μας πως το «κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν».

Corfuland Live Webcams

Rodostamo Hotel & Spa

Κομμένο

Δείτε live

Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News