Τι παίζει Σήμερα

Ταξιδέψτε οδικώς από Κέρκυρα στις Δαλματικές Ακτές μέσω Αγίων Σαράντα

Η τάση που έχει δημιουργηθεί φέτος για οδικές διακοπές δίνει παράλληλα τη δυνατότητα να επισκεφθεί κανείς πολλούς προορισμούς σε μικρό χρονικό διάστημα οργανώνοντας ένα ταξίδι εμπειρίας σε διαφορετικούς προορισμούς. 

Ταξιδέψτε οδικώς από Κέρκυρα στις Δαλματικές Ακτές μέσω Αγίων Σαράντα

Ένα τέτοιο ταξίδι μπορεί να ξεκινήσει κάλλιστα κανείς πολύ εύκολα από την Κέρκυρα με προορισμό χώρες του εξωτερικού και συγκεκριμένα τις περίφημες Δαλματικές Ακτές.  Η σύντομη ακτοπλοική σύνδεση της μισής ώρας με δελφίνι ή ανοικτό καραβάκι, που ενώνει την Κέρκυρα με τους Αγίους Σαράντα  δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσει κανείς από εκεί οδικώς ενοικιάζοντας αυτοκίνητο και να περιηγηθεί τις περίφημες Δαλματικές Ακτές μέσω Αλβανίας.

Μερικά από τα μέρη που μπορείς να δεις είναι το Κότορ και Μπούτβα στο Μαυροβούνιο,  τη μεσαιωνική πόλη Τσάβτατ, τον Εθνικό Δρυμό Πλίτβιτσε που απλώνεται ανάμεσα σε τρεις κορυφές των Δειναρικών Άλπεων. Τα σπήλαια της Ποστόινα και τη μεγαλύτερη λουτρόπολη της Κροατίας, την Οπάτια, τη "Νίκαια της Αδριατικής, τα σπήλαια της Ποστόινα και τη μεγαλύτερη λουτρόπολη της Κροατίας. Το Ζάγκρεμπ, πρωτεύουσα της Σλοβενίας, τη "νύμφη της Αδριατικής", την πανέμορφη Λουμπλιάνα και στο παραθεριστικό κέντρο Μπλεντ με την πανέμορφη λίμνη του και το μοναδικό νησάκι της χώρας στο κέντρο της. 

Αν είστε κάτοικος Κροατίας μπορείτε να επισκεφθείτε την Κέρκυρα οδικώς Κροατία-Άγιοι Σαράντα σε μόλις 12 ώρες και 54 λεπτά μέσω Ε71 (1.008χλμ) αφήνοντας το αμάξι σας στους Αγίους Σαράντα και με το καράβι διάρκειας μίας ώρας ή το δελφίνι περίπου μισής βρίσκεστε στο λιμάνι της Κέρκυρας.

Ταξιδέψτε οδικώς από Κέρκυρα στις Δαλματικές Ακτές μέσω Αγίων Σαράντα

Περισσότερες πληροφορίες για την ακτοπλοϊκή σύνδεση εδώ: https://ionianseaways.com/el/

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News