Τι παίζει Σήμερα

Μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Bazaar από την Salty Bag, 05-07/12/2018

Ένα ξεχωριστό bazaar θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα την επόμενη εβδομάδα. Το Μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ της Salty Bag θα διαρκέσει από τις 5 έως τις 7 Δεκεμβρίου από τις 12:00 έως τις 20:00 και θα τα έχει όλα. Επιλεγμένους κωδικούς σε τσάντες, πορτοφόλια και άλλα αξεσουάρ της Salty Bag με έκπτωση -60%, tour στο εργαστήρι, workshop και πολλά ακόμη. 

Μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Bazaar από την Salty Bag, 05-07/12/2018

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί tour στο εργαστήριο της Salty Bag, στο χώρο όπου τα παλιά πανιά ιστιοπλοϊκών μεταμορφώνονται σε πανέμορφες δημιουργίες και ξαναπαίρνουν ζωή.

Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου από τις 17:00 έως τις 19:00 θα λάβει χώρα ένα “How to make a bag at home” workshop (εργαστήρι πως να φτιάξετε μια τσάντα σπίτι σας) για όσους χαίρονται να δημιουργούν.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο εργαστήρι μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους της Salty Bag στα στοιχεία που θα βρείτε παρακάτω.

Μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Bazaar από την Salty Bag, 05-07/12/2018

Η Salty Bag είναι μια πρωτοποριακή επιχείρηση upcycling. Η φιλοσοφία της, άμεσα συνυφασμένη με την αειφορία, εκφράζεται από τα 3 R: Reduce, Reuse, Recycle.

Η ομάδα της, επεξεργάζεται παλιά πανιά ιστιοπλοϊκών, μεταμορφώνοντάς τα σε μοναδικές δημιουργίες. Τόσο μοναδικές που δεν θα βρείτε ποτέ δύο ίδιες Salty Bags αφού σίγουρα θα υπάρχουν διαφορές στην υφή, το χρώμα και το ράψιμο τους ανάλογα με το πόσο είχε χρησιμοποιηθεί το πανί από το οποίο προέκυψαν.

Κάθε Salty Bag αξεσουάρ έχει τη δική του ιστορία, την ιστορία του πανιού του στις ελληνικές θάλασσες, η οποία συνοδεύει το αξεσουάρ σε ένα ειδικό βιβλιαράκι.

Κάθε αγορά από την Salty Bag έχει την εγγύηση της δωρεάν επιδιόρθωσης για ό,τι και αν χρειαστεί και τη δυνατότητα της συνεχούς ανανέωσης, αφού οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε να ανακυκλώσετε την παλιά σας τσάντα Salty Bag και να αγοράσετε μια νέα με έκπτωση -30%.

Μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Bazaar από την Salty Bag, 05-07/12/2018 Salty Bag

Δ/νση: Ερωτόκριτου Μωραϊτη 14

(Κάθετος στο παλιό Νοσοκομείο, πριν το Musclemania)

Τηλέφωνο: 26610-81770

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: saltybag.com

Facebook: Salty Bag

Corfuland Live Webcams

Rodostamo Hotel & Spa

Κομμένο

Δείτε live

Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News