Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Με συγκίνηση και θερμό χειροκρότημα η συναυλία Σταμάτη Κόκοτα στην Αχαράβη

Τη σπουδαιότερη συναυλία που έγινε ποτέ στην Αχάβη παρακολούθησε ο κόσμος χθες στη παράσταση του Σταμάτη Κόκοτα με τη Χορωδία Αχαράβης.
Από την έναρξη της συναυλίας ο κόσμος όρθιος αποθέωνε το θρύλο της Ελληνικής μουσικής και με δάκρυα στα μάτια τραγουδούσε μαζί του όλες τις μεγάλες του επιτυχίες.
Ο ίδιος δεν στάτησε να ευχαριστεί το κοινό και να τραγουδάει ότι του ζητούσε ενώ όταν τραγούδησε στα Γαλλίκα αποθεώθηκε από το κοινό που κατέκλυσε το συναυλικό χώρο.
 
Με συγκίνηση και θερμό χειροκρότημα η συναυλία Σταμάτη Κόκοτα στην Αχαράβη
 
Ήταν δε τόσο πολύ μεγάλη η προσέλευση του κόσμου που ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη.
 
Εντυπωσιακά και άρτια προετοιμασμένη η χορωδία Αχαράβης, εκθειάστηκε από το Σταμάτη Κόκοτα, ο οποίος για πρώτη φορά στις εμφανίσεις του πρόεβη στη απόδοση τραγουδιών με ντουέτο με την μαέστρο της χορωδίας, Αγάθη Κοσκινά, την οποία μάλιστα κάλεσε μαζί του στη σκηνή και σε εκτός προγράμματος ντουέτα.
Η ιστορική αυτή συναυλία για τα 30 χρόνια της ένωσης γυναικών Αχαράβης θα επαναληφθεί απόψε στο κατάμεστο   όπως αναμένεται Μον Ρεπό, αφού το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο και ο διαχρονικός 'θρύλος'  Σταμάτης Κόκοτας, συμπαρασύρει σε ντελίριο ενθουσιασμού με κάθε εμφάνιση του το κοινό.
  

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News