Τι παίζει Σήμερα

Opening party @ Persona Grata, 27/10/2020

Ώρα έναρξης: 19:00

Κρουζερή: η παραλία με το λευκό βότσαλο και το καταπράσινο τοπίο μετά το Νησάκι

Η παραλία Κρουζερή βρίσκεται στη  βορειανατολική ακτή  της Κέρκυρας  και απέχει περίπου 25 χιλιόμετρα από την πόλη της. Είναι προσβάσιμη με το αυτοκίνητο και μπορεί κάποιος να τη βρει μετά το Νησάκι, στο δρόμο προς την Κασσιόπη. 

Η παραλία της Κρουζερής έχει βραβευθεί στο παρελθόν από την Ευρωπαϊκή κοινότητα και της έχει απονεμηθεί η μπλε σημαία για τα πεντακάθαρα νερά της. Χάρη στη μοναδική φυσική ομορφιά της αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν ηρεμία και χαλάρωση και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα.

Κρουζερή: η παραλία με το λευκό βότσαλο και το καταπράσινο τοπίο μετά το Νησάκι

Το μήκος της παραλίας φτάνει τα 300 μέτρα και τα νερά της είναι απότομα. Τα στοιχεία που μαγεύουν τους επισκέπτες της είναι το λευκό βότσαλο και το καταπράσινο τοπίο που την περιτριγυρίζει. 

Πρόκειται για μια οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες και ομπρέλες ενώ  υπάρχουν σκάφη για ενοικίαση  και οι κατάλληλες  υποδομές για διάφορα θαλάσσια σπορ. Για τους λάτρεις των καταδύσεων οι  κολπίσκοι γύρω από την παραλία είναι μια ευκαιρία για υποβρύχιες εξερευνήσεις. Σ’ αυτούς τους κολπίσκους θα βρουν  μεγάλη ποικιλία ψαριών και υποθαλάσσιας βλάστησης.

Ο οικισμός γύρω από την παραλία είναι κατάλληλος για οικογένειες και όσους επιθυμούν ήρεμες διακοπές. Ακόμη, οι φίλοι της πεζοπορίας μπορούν να απολαύσουν περιπάτους προς άλλες γραφικές παραλίες όπως το Καμινάκι , η Αγνί και το Καλάμι. Επίσης, σε ένα μικρό όρμο δίπλα στο βόρειο άκρο της παραλίας μπορεί κάποιος να επισκεφθεί το ιερό του Αγίου Αρσενίου. 

Πηγές: feelgreece.com, greece.terrabook.com, grecorama.com

Συντάκτης: Νίκος Στούπης

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News