Τι παίζει Σήμερα

Kobo & Silas @ Alma Libre, 05/07/2020

Ώρα έναρξης: 19:00

Γλυφάδα: η δημοφιλής παραλία της Κέρκυρας με την πυκνή βλάστηση και τη χρυσή άμμο

Στις δημοφιλείς παραλίες της  Κέρκυρας κυρίως για τη νεολαία ανήκει και η παραλία της Γλυφάδας. Η παραλία της Γλυφάδας βρίσκεται στους πρόποδες του λόφου του Πέλεκα σε απόσταση 16 χιλιόμετρων από την πόλη της Κέρκυρας. 

Αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες παραλίες της δυτικής Κέρκυρας και είναι  βραβευμένη με τη γαλάζια σημαία. Η παραλία εντυπωσιάζει για την έκταση της και το φυσικό τοπίο που την περιβάλλει. Ψηλοί λόφοι με τα πεύκα και τις ελιές και βράχια με πυκνή βλάστηση «αγκαλιάζουν» την παραλία. 

Γλυφάδα: η δημοφιλής παραλία της Κέρκυρας με την πυκνή βλάστηση και τη χρυσή άμμο

Η παραλία της Γλυφάδας φτάνει σε μήκος τα 600 μέτρα, είναι πολύ πλατιά και καλύπτεται από λεπτή χρυσή άμμο. Είναι κατάλληλη για παιδιά και οικογένειες καθώς ο βυθός της είναι αμμώδης και τα νερά της δεν βαθαίνουν απότομα.Είναι πλήρως οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες και ντους, καφετέριες και beach bars. Ακόμα, παρέχεται η δυνατότητα για θαλάσσια σπορ. Υπάρχει τέτοια ποικιλία όπου κάποιος μπορεί να νοικιάσει βάρκες, κανό και ποδήλατα θαλάσσης. Επίσης, υπάρχει και ένα γήπεδο beach volley. 

Ωστόσο, για αυτούς που προτιμούν να απολαύσουν τη θάλασσα με ησυχία, μπορούν να επιλέξουν το νοτιότερο άκρο της παραλίας που είναι το πιο απομονωμένο. 

Η παραλία της Γλυφάδας είναι μια ενδιαφέρουσα ρομαντική επιλογή για όσους λατρεύουν το ηλιοβασίλεμα. 

Είναι εύκολο για να φτάσει κάποιος στην παραλία της Γλυφάδας με αυτοκίνητο αν ακολουθήσει τις σχετικές πινακίδες. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών πραγματοποιούνται πολύ συχνά δρομολόγια από την πόλη με λεωφορεία του ΚΤΕΛ. 

Συντάκτης: Νίκος Στούπης

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Palaiokastritsa Apartments

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News