Τι παίζει Σήμερα

The Φλου Band @ Veggera, 22/02/2020

Ώρα έναρξης: 20:00

il Camino: Εσείς καθαρίσατε το τζάκι σας;

Το καλοκαίρι τελείωσε. Ο χειμώνας άργησε αλλά έφτασε τελικά και έφερε μαζί του και το κρύο. Και ως γνωστόν χειμώνας χωρις τζάκι δεν γίνεται. Καιρός λοιπόν να συντηρίσουμε - καθαρίσουμε το τζάκι, τη σόμπα μας και ταυτόχρονα και την καπνοδόχο μας. 

il Camino: Εσείς καθαρίσατε το τζάκι σας;

Ο καθαρισμός του τζακιού είναι απαραίτητος για την ασφάλεια σας, για να αποφύγετε δηλαδή το ενδεχόμενο ανάφλεξης των υπολειμμάτων της καμινάδας αλλά και για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του τζακιού σας.

Η κάπνα και η πίσσα από την καύση των ξύλων συσσωρεύονται στα τοιχώματα της καπνοδόχου καθ'όλη τη διάρκεια του χειμώνα, σε περίπτωση που δεν γίνεται ετήσιος καθαρισμός. Υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος ανάφλεξης της καπνοδόχου που σε πολλές περιπτώσεις εκτός της φθοράς που μπορεί να υποστεί η καπνοδόχος και το τζάκι, γίνεται επικίνδυνο και για το σπίτι σας.

Ο καθαρισμός είναι μία  σημαντική εργασία που πρέπει να πραγματοποιείται κάθε χρόνο και απαιτεί γνώση, εμπειρία και τα κατάλληλα εργαλεία.

Το IL Camino στα 20 και πλέον χρόνια παρουσίας και προσφοράς του στην τοπική κοινωνία έκτος από τζάκια, σόμπες, ψησταριές και φουρνάκια προσφέρει υπεύθυνα και τον σωστό καθαρισμό και συντήρηση του τζακιού σας, του λέβητα ή της σόμπας σας. Χωρίς βρωμιες, σκόνες και μερεμέτια στο σπίτι σας.

il Camino: Εσείς καθαρίσατε το τζάκι σας;

il Camino: Εσείς καθαρίσατε το τζάκι σας;

Το Τζακι είναι η καλύτερη συντροφιά του χειμώνα, μην το αφήσετε να γίνει πύρινος εφιάλτης.

Εμπιστευτείτε μας και θα φροντίσουμε να απολαμβάνετε με ασφάλεια τις στιγμές χαλάρωσης που σας προσφέρει το τζάκι σας. Θα μας βρείτε στην Εθνική Πελεκά 25 περιοχή Κουλινες και στα τηλέφωνο 2661036065, 6937349759, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

IL Camino: Τζάκια απλά και ενεργειακά, Τζάκια νερού (λέβητες), Σόμπες ξύλου και pellet, Αξεσουάρ τζακιού, Επενδύσεις

il Camino: Εσείς καθαρίσατε το τζάκι σας;

IL Camino

Δ/νση: Εθνική Πέλεκα 25

Τηλέφωνα: 2661036065, 6937349759

Facebook page: Τζάκια IL Camino

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Corfuland Live Webcams

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News