Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Άνοιξε το νέο ξενοδοχείο της Domus στην παραλία Γλυφάδας

Το 5ο πολυτελές ακίνητο της συλλογής Domes Resorts- βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, στη διάσημη με μπλε σημαία παραλία της Γλυφάδας στην Κέρκυρα.

Η επένδυση έγινε από την Hotel Investment Partners (HIP), ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ξενοδοχειακών μονάδων στην Νότια Ευρώπη, που ανήκει σε επενδυτικά κεφάλαια της Blackstone.

Η Hotel Investment Partners (HIP), ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ξενοδοχειακών μονάδων στην Νότια Ευρώπη που ανήκει σε επενδυτικά κεφάλαια της Blackstone που δραστηριοποιούνται στην αγορά ακινήτων, ανακοινώνει το άνοιγμα του Domes of Corfu Autograph Collection – πρώην Grand Hotel- στις 8 Ιουλίου 2021 μετά από μια εκτεταμένη ανακαίνιση.

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας «το μοναδικό, ανακαινισμένο, φιλικό σε οικογένειες ολοκαίνουργιο θέρετρο -το 5ο πολυτελές ακίνητο της συλλογής Domes Resorts- βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, στη διάσημη με μπλε σημαία παραλία της Γλυφάδας στην Κέρκυρα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω στη θάλασσα με απευθείας πρόσβαση στην διάσημη αμμώδη παραλία με τα κρυστάλλινα νερά. 

Άνοιξε το νέο ξενοδοχείο της Domus στην παραλία Γλυφάδας

Η ανακαίνιση του Domes of Corfu ακολούθησε μια βιώσιμη διαδικασία τόσο ως προς τον σχεδιασμό όσο και ως προς την κατασκευή και η λειτουργία του ακολουθεί σύγχρονα βιώσιμα χαρακτηριστικά.

Ο δυναμικός πολυβραβευμένος Ελληνικός όμιλος εταιρειών φιλοξενίας Ledra Hotels & Villas διαχειρίζεται το ξενοδοχείο υπό το κορυφαίο brand πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα, Domes Resorts. 

Η ανακαίνιση περιέλαβε την αναδιαμόρφωση όλων των κοινόχρηστων χώρων και των δωματίων με ξεχωριστή αισθητική που συνδυάζεται με το μοναδικό περιβάλλον της Κέρκυρας και δημιουργεί μια φρέσκια, καινοτόμο και εξατομικευμένη εμπειρία για τους επισκέπτες.

Το εμπνευσμένο θέρετρο συνδυάζει απρόσκοπτα τον τοπικό πολιτισμό και την παράδοση με ένα χαλαρό, βενετσιάνικο και μποέμικο στιλ. Προσφέρει σε όσους εκτιμούν τον πιο εκλεπτυσμένο, τρόπο ζωής, μια μποέμ προσέγγιση της πολυτέλειας, ακολουθώντας παγκόσμια στάνταρντ στην εστίαση, γαλήνιες εγκαταστάσεις ευεξίας και οικογενειακές εμπειρίες όλα κάτω από μια στέγη.

Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογένειες και ζευγάρια που αναζητούν διακοπές μέσα σε μια ανεπιτήδευτη πολυτέλεια. Η ανακαίνιση περιέλαβε την αναδιαμόρφωση όλων των κοινόχρηστων χώρων και των δωματίων με ξεχωριστή αισθητική που συνδυάζεται με το μοναδικό περιβάλλον της Κέρκυρας και δημιουργεί μια φρέσκια, καινοτόμο και εξατομικευμένη εμπειρία για τους επισκέπτες. Το εμπνευσμένο θέρετρο συνδυάζει απρόσκοπτα τον τοπικό πολιτισμό και την παράδοση με ένα χαλαρό, βενετσιάνικο και μποέμικο στιλ.

Προσφέρει σε όσους εκτιμούν τον πιο εκλεπτυσμένο, τρόπο ζωής, μια μποέμ προσέγγιση της πολυτέλειας, ακολουθώντας παγκόσμια στάνταρντ στην εστίαση, γαλήνιες εγκαταστάσεις ευεξίας και οικογενειακές εμπειρίες όλα κάτω από μια στέγη. Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογένειες και ζευγάρια που αναζητούν διακοπές μέσα σε μια ανεπιτήδευτη πολυτέλεια. 

Πηγή: https://www.businessdaily.gr/

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News