Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Πρόσκληση από τη δικηγορική T.L.G για ομαδική διεκδίκηση οφειλών των Tour Operators

Η Δικηγορική μας Εταιρία  με την επωνυμία "Τέλλιος δικηγορική Εταιρία" με έδρα την Θεσσαλονίκη, η οποία δραστηριοποιείται ήδη εδώ και ένα (1) έτος στη νήσο της Κέρκυρας θα ήθελε να ενημερώσει το επιχειρηματικό κοινό (Ξενοδοχειακό Κλάδο) ότι έχει:

1) Ήδη ετοιμάσει το νομικό οπλοστάσιο για την δικαστική αντιμετώπιση ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ της άρνησης της εταιρίας TUI και των λοιπών Tour Operators να καταβάλλουν τα οφειλόμενα από τις κρατήσεις του τελευταίου (ή και προηγουμένων) έτους καθώς έχουν ήδη ανατεθεί σε εμάς από πληθώρα ξενοδοχειακών επιχειρήσεων η εύρεση λύσης στο τεράστιο πρόβλημα που δημιουργεί η άρνηση να καταβάλλουν το σύνολο των οφειλόμενων άμεσα ενώ είναι ήδη έτοιμες οι κατεπείγουσες δικαστικές ενέργειες που θα διενεργηθούν για την αξίωση τους.

2) Έχει αναπτύξει την δικαστική - δικονομική οδό για να αντιμετωπίσει τις παράλογες, καταχρηστικές και κυρίως παράνομες μονομερείς κρατήσεις χρηματικών κονδυλίων ως συμψηφισμό για καταβολή αποζημιώσεων προς τους Tour Operators με πρόσχημα τα “συνήθη” αυτο-επικαλούμενα ατυχήματα με τα οποία μονομερώς παρακρατούν υπέρογκα χρηματικά κονδύλια είτε ως “δικηγορικές” αμοιβές Βρετανικών (ή άλλων χωρών) δικηγορικών γραφείων είτε ως αποζημιώσεις των παθόντων - πελατών που έχουν διαμείνει στα καταλύματα και επικαλέστηκαν βλάβη της υγείας τους από ατύχημα εντός των καταλυμάτων, γνωστή “πρακτική” σε όλους τους επιχειρηματίες του χώρου που συναλλάσσονται με τους τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού.

Πρόσκληση από τη δικηγορική T.L.G για ομαδική διεκδίκηση οφειλών των Tour Operators 

Με την παρούσα  θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την δυνατότητα που έχει παν ενδιαφερόμενος - Επιχείρηση Ξενοδοχειακού κλάδου να συμμετέχει υπό την μορφή ομαδικής δικαστικής διεκδίκησης για την άμεση αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων που ουσιαστικά αποτελούν την “αγχόνη” για την συνέχιση λειτουργίας αυτών των επιχειρήσεων. Σας καλούμε, δε, όπως επικοινωνήστε για οποιαδήποτε πληροφορία στα στοιχεία επικοινωνίας - τηλέφωνα της δικηγορικής εταιρίας τα οποία παραθέτουμε παρακάτω.

Με τιμή, Tellios Athanasios Manager Tellios Law Group.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Κέρκυρα Πλ.Γεωρ. Θεοτόκη 61, Κέρκυρα 49100 +302661118084, Τσιμισκή 123, Θεσσαλονίκη 54621, Ελλάδα +30 2310 220 820  Αθήνα Λεωφόρος Μεσογείων 2-4, Μαρούσι, Πύργοι Αθηνών Αττική, 11527, Ελλάδα +30 211 1988 812.  

Tellios Law Group

Πρόσκληση από τη δικηγορική T.L.G για ομαδική διεκδίκηση οφειλών των Tour Operators

Δ/νση: Πλ. Γεωρ. Θεοτόκη 61

Τηλ: 26611 18084

Web site: Telioslawgroup.com

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Σημείο στο χάρτη

Facebook pageTelios Law Group 

 

Επιμέλεια: Ραφαέλλα Άννα Μπούχλα

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News