Ο Πύργος του Downton @Σινέ Ορφεύς, 12-18/9

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 603

jeventimage

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 19:50

                       
INFO

O Πύργος του Downton (Downton Abbey, 2019)
  Σκηνοθεσία: Michael Engler
Ηθοποιοί: Hugh Bonneville, Jim Carter, Michelle Dockery, Elizabeth McGovern, Maggie Smith, Imelda Staunton, Penelope Wilton
Τags:  Κοινωνικό, Βρετανία, διασκευή
Διάρκεια: 122'
Κατάλληλο: 12+
Εισιτήρια:  7,5 ευρώ
 

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Η τηλεοπτική σειρά Ο Πύργος του Downton ακολούθησε τη ζωή της οικογένειας Κρόλεϊ και των υπηρετών που εργάστηκαν γι 'αυτούς στις αρχές του 20ου αιώνα σε ένα εξοχικό Βρετανικό Οίκο. Κατά τη διάρκεια των 6 κύκλων της, η σειρά κέρδισε συνολικά 3 Χρυσές Σφαίρες, 15 βραβεία Primetime Emmy, ένα Ειδικό βραβείο BAFTA και 69 υποψηφιότητες για βραβείο Emmy, κάνοντας το Downton Abbey την πρώτη μη Αμερικάνικη σειρά με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία των Emmys – κερδίζοντας και ένα παγόσμιο ρεκόρ Guinness ως η τηλεπτική σειρά με την υψηλότερη βαθμολογία κριτικών.
 

OUR COMMENT (Vassilis Kroustallis)

Η κινηματογραφική ένδεια φέρνει και διάσημες τηλεοπτικές σειρές στην μεγάλη οθόνη, με νέο στόρι, αλλά το ίδιο θέμα και ηθοποιούς. Ο δημιουργός της σειράς, Julian Fellowes, εδώ περιορίζεται στον ρόλο του παραγωγού, ενώ την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Michael Engler. Οι περισσότεροι ηθοποιοί του αρχικού καστ είναι και στην ταινία, που αφηγηματικά συνεχίζει εκεί που τελείωσε η σειρά. Οι συγκρίσεις αναπόφευκτες, αν και οι πρώτες κριτικές είναι ενθαρρυντικές.

 

 

TRAILER

 

Cine Ορφέας

Γερασίμου Ασπιώτη 1, Κέρκυρα, Κέρκυρα.
26610 39769

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips