Τι παίζει Σήμερα

Ραντεβού δίνει το Corfu Mountain Trail για το 2018

                            ΜΕΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                      CORFU MOUNTAIN TRAIL

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά η αγωνιστική δραστηριότητα του ανανεωμένου CorfuMountainTrail το διήμερο 25 και 26 Μάρτιου 2017. Με  τέσσερις διαφορετικές διαδρομές 8 ,17,43,100 χιλιομέτρων καθώς και τον παιδικό αγώνα και αγώνα για specialOlympics  σε μια γιορτή του ορεινού τρεξίματος ομολογουμένως αφήνει ιστορία και παράλληλα δημιουργεί σε εμάς τους διοργανωτές περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις για την επόμενη χρονιά . Σημαντική ήταν η συμβολή του μεγάλου μας χορηγού για εφέτος του ξενοδοχείου MESSONGHIBEACHRESORT στα Μωραίτικα που εκτός από τις υπέροχες εγκαταστάσεις και φιλοξενία και ανέσεις που μας παρείχε μας πρόσφερε έναν πολύ πλούσιο μπουφέ που ενθουσίασε όλους τους αθλητές και συνοδούς τους καθ όλη τη διάρκεια του διημέρου . Παράλληλα η τηλεοπτική κάλυψη όλου του γεγονότος από την ΕΡΤ και την αθλητική εκπομπή μας έδωσε μια ξεχωριστή θέση στους αγώνες ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα και όχι μόνο αφού συμμετείχαν αθλητές από πολλές χώρες.

Ραντεβού δίνει το Corfu Mountain Trail για το 2018Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Επίσης το Δήμο Κέρκυρας και τους χωρικούς Αντιδημάρχους


Τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων
Τους πολιτιστικούς συλλόγους 
Και όλους τους εθελοντές που έδωσαν αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα σε όλη τη διαδικασία 
Η συνεργασία όλων ήταν υποδειγματική και εγγυήθηκε αυτό το αποτέλεσμα 
 Η φετινή πετυχημένη διοργάνωση είναι μια σπουδαία παρακαταθήκη για το μέλλον .

και ιδιαίτερα τον αντιπεριφεριάρχη κ. Μιχαλα Αλέξανδρο που μας στήριξε μαζί με τον Δήμο Κέρκυρας και τον κ. Ρεδεστινό Γιώργο κατάφεραν να ενώσουν την Κέρκυρα από άκρη σε άκρη ενεργοποιώντας πολιτιστικούς συλλόγους και χωριά της Κέρκυρας ακόμα και σε εγκαταλελειμμένες περιοχές κάνοντας την Κέρκυρα   το βράδυ να γίνει μέρα και να προσφέρει ότι περισσότερο αφήνοντας στους αθλητές μοναδικά συναισθήματα φιλοξενίας και γραφικών εικόνων του νησιού μας .

Ακόμη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους κατά τόπους συλλόγους όλων των χωριών που πέρασαν οι αθλητές για όλα όσα πρόσφεραν στα χωριά ‘Υψος, Σπαρτίλας , Παλιά Περίθεια , Πετάλια ,Επίσκεψη , Νυμφές , Κλιματιά , Αληματάδες , Λάκωνες , Βάτος , Βαρυπατάδες , Καστελάνοι , Αγιοι Δέκα ,Σταυρός , Στρογγυλλή  και τους ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί να βοηθήσουν. Ακόμη να ευχαριστήσουμε το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Κέρκυρας και τις υπεραστικές συγκοινωνίες Κέρκυρας για τη μεταφορά των αθλητών που μας παρείχε . Ακόμη τα ευχαριστήσουμε τα σουπερ μάρκετ ΔΗΜΗΤΡΑ για την υλική τους βοήθεια.  Το ανθοπωλείο ΓΙΑΣΕΜΙ και τους τοπικούς φορείς των Μωραίτικων και των Μπενιτσών για την βοήθεια που μας παρείχαν επισης  τους χορηγους μας  DANCESPORTS,NEWBALANCE,ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΡΥΔΗΣ,CORFUPROPERTY,S-BIKES, PINDOS,FITLAB,OLKE,MNM,GRAPSIASTATOO,PASTACORFU,SOLARKARATEMAYROMATISKOUMKOUAT, VASILAKISMKB,54 DREAMNIGHTS,GENERALCLINIC  CORFU . Επίσης τον ραδιοφωνικό σταθμό STAR88.8 για την μουσική που έπαιζε καθόλη τη διάρκεια των αγώνων

Τις ομάδες διάσωσης ΕΟΔ ,ΕΕΕΔ τους ιατρούς αγώνα Κοντοστανο Κων/νο ,Καββαδια Αλεξανδρο όπου βρίσκονταν όπου χρειάστηκε κάλυψη από τη νύχτα τα επικίνδυνα σημεία μέχρι τον παιδικό αγώνα  .

Ανακοινώνουμε επίσης ότι μετά το Πάσχα θα γίνει εκδήλωση  για όλους όσους συμμετείχαν στο εθελοντικό και οργανωτικό κομμάτι του αγώνα.

Δίνουμε ραντεβού για  το 7o CORFU MOUNTAIN TRAIL 2018 για μια ακόμη ποιο μεγάλη και όμορφη διοργάνωση 

Corfuland Live Webcams

Flisvos Seaside Cafe Restaurant

Μονή Βλαχερνών Ποντικονήσι

Δείτε live

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Corfuland News