Τι παίζει Σήμερα

Νο Time to Die @Σινέ Ορφεύς

Ώρα έναρξης: 21:00

Elegant Saturdays @ Tartaya, 16/10/2021

Ώρα έναρξης: 18:00
 • #DEALIFE: απολέπιση σώματος και relaxing massage πλάτης από το Νηρηίς Spa.
   
  Μόνο:35€
  Αρχική αξία70€
  Έκπτωση50%
  Δείτε το
 • #DEALIFE: θεραπευτικό pedicure και βάψιμο με απλό η ημιμόνιμο βερνίκι από το Νηρηίς Spa.
   
  Μόνο:13€
  Αρχική αξία20€
  Έκπτωση35%
  Δείτε το
 • profi 111119
 • Gogas 2021
 • RENT EVENT 24022016
Ειδοποίηση
 • There is no category chosen or category doesn't contain any items
 • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Με επιτυχία οι αγώνες του Διεθνούς Φεστιβάλ Κρίκετ 2021 στην Κέρκυρα

Διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Σεπτεμβρίου αγώνες διεθνούς φεστιβάλ Κρίκετ.

H δημοφιλής ομάδα των Αuthors CC επισκέφθηκε την Κέρκυρα στο πλαίσιο διοργάνωσης του 4ου Κερκυραϊκού Λογοτεχνικού Φεστιβάλ το διάστημα από 15-19/ Σεπτεμβρίου. Οι συγγραφείς παρακολούθησαν ένα πρόγραμμα συναρπαστικών ομιλιών και εκδηλώσεων, σε πολιτιστικά σημαντικούς χώρους παράλληλα με την συμμετοχή τους σε δύο εκπληκτικούς αγώνες Κρίκετ που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ. Για άλλη μία φορά το Κρίκετ αποτελεί σημείο αναφοράς για τόσο σημαντικούς επισκέπτες.

Με επιτυχία οι αγώνες του Διεθνούς Φεστιβάλ Κρίκετ 2021 στην Κέρκυρα

Το φεστιβάλ διοργανώθηκε στην μνήμη του συνεργάτη και αγαπημένου φίλου της ΕΛ.Ο.Κ Νίκου Λούβρου που έχασε την μάχη με τον κορονοιό το 2021. Ο Νίκος ήταν ο ιδρυτής του CricketCorfu.Com, υποστηριχτής και πρεσβευτής της Κερκυραϊκής Κουλτούρας και ιστορίας ενώ την σπουδαία δουλειά συνεχίζει η σύζυγος του Annabelle.

Ο πρώτος αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 18/9 στη Μαρίνα με την συμμετοχή της Γ.Ε.Κ όπου κέρδισε τον αγώνα με δέκα ρόνια. Την Κυριακή ο αγώνας διεξήχθη στην Κάτω Πλατεία όπου η μικτή μας ομάδα νίκησε τους AUTHORS με σκορ 109-113 υπέρ μας. Στο διάλλειμα του 1ΟΥ innings έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας στην σύζυγο του αγαπημένου Νίκου Λούβρου ενώ αναμνηστικά δόθησαν στους Authors παρουσία και του Αντιδημάρχου Σπύρου Μωραΐτη.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Κατσώρας εξέφρασε τις ευχαριστίες του και την χαρά του για την επίσκεψη μίας τόσο σπουδαίας Ομάδας Κρίκετ στο νησί μίλησε για την μεγάλη φιλανθρωπική δράση των Authors υπέρ των αστέγων και μαζί με τον κ. Μωραΐτη δεσμεύτηκαν για αναβάθμιση της υποδομής και του χώρου της Κάτω Πλατείας με σκοπό την καλύτερη δυνατή προβολή της Κέρκυρας.

Corfuland Live Webcams

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News