Τι παίζει Σήμερα

Onirama Live @ Pazuzu, 28/05/2018

Ώρα έναρξης: 14:00

Κέρκυρα Νέας Υόρκης: η ποδοσφαιρική ομάδα των Κερκυραίων ομογενών

H ποδοσφαιρική ομάδα των Κερκυραίων ομογενών λέγεται Κέρκυρα Νέας Υόρκης και έκλεισε 10 χρόνια προσφοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο στις αρχές του 2017. Ο πρόεδρος της ομάδας είναι ο κος  Βασίλης Γουδέλης, ο οποίος σε συνέντευξη Ιανουαρίου στον Εθνικό Κήρυκα έχει πει : "Είμαστε Κέρκυρα, είμαστε Έλληνες, είμαστε ελληνική ομάδα"

Κέρκυρα Νέας Υόρκης: η ποδοσφαιρική ομάδα των Κερκυραίων ομογενών

Η Κέρκυρα ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2007 και τον Μάρτιο του ίδιου χρόνου έπαιξε το πρώτο της παιχνίδι στο Randall’s Island Premier League. Το 2008 αγωνίστηκε στο Metro Soccer NY League όπου έμεινε για 7 συναπτά έτη. Σ’ εκείνο το πρωτάθλημα, τον Μάιο του 2009, κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο.

Από το Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι και σήμερα αγωνίζεται στο NYC Soccer League, όπου μετά από μία πολύ καλή πορεία, με μόλις έναν χαμένο αγώνα, από τον Απρίλιο θα αγωνίζεται στην 2η κατηγορία του εν λόγω πρωταθλήματος.

Εκτός από αγώνες πρωταθλήματος η Κέρκυρα έχει λάβει μέρος σε πολλά τουρνουά όπως το Champions Cup στο Randalls Island, Gohtam Cup στο Μανχάταν, SBU Cup στο Μπρονξ και Challenge Cup στο Λονγκ Αϊλαντ.

Πληροφορίες από kerkyrasimera.gr

Corfuland News