2796.jpg

2796.jpg

2800.jpg

2800.jpg

2799.jpg

2799.jpg

5240.jpg

5240.jpg

Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας Κωνσταντίνα Κοντογιάννη Loayza

Εμφανίσεις: 15948
Όνομα
Κεντρο Ισπανικής Γλώσσας Κωνσταντίνα Κοντογιάννη Loayza
Τύπος
Κέντρο Ισπανικής γλώσσας
Διεύθυνση
Μάντζαρου 30
Περιοχή
Μάντζαρου 30
Τηλ
+30 2661550295, +30 6945350974
E-mail
Find Us

Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας Κωνσταντίνα Κοντογιάννη Loayza

Κέντρο Ισπανικής γλώσσας Κωνσταντίνα Κοντογιάννη Loayza

To εξειδικευμένο Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας Κωνσταντίνα Κοντογιάννη Loayza αποτελεί λύση για όσους επιθυμούν να διδαχθούν από καθηγητές με μητρική γλώσσα τα Ισπανικά και να μυηθούν στον πλούτο και μπρίο της κουλτούρας της Λατινικής Αμερικής και Ισπανίας. Στόχος μας είναι να αγαπήσουν οι μαθητές μας την Ισπανική γλώσσα, να γνωρίσουν τις ρίζες της, την επιρροή της στην παγκόσμια ανάπτυξη, τη λογοτεχνία και μουσική. Στο κέντρο μας ο μαθητής έχει ενεργή συμμετοχή στη διδασκαλία. Ο άξονας πάνω στον οποίο εργαζόμαστε είναι εμπειρία-κατανόηση- ερμηνεία-εφαρμογή.

Προσφέρουμε στους μαθητές μας διαφορετικές εμπειρίες, μέσω της βιωματικής εκπαίδευσης με την Ισπανική Γλώσσα και τον Πολιτισμό. Για το λόγο αυτό, οργανώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα γεύσεις με γαστρονομικές συναντήσεις εμπνευσμένες από διάσημες συνταγές της Ισπανίας και Λατινικής Αμερικής. Μαθαίνουμε και ζούμε Ισπανικά μέσα από το χορό, το τραγούδι, τον κινηματογράφο και τις γαστρονομικές συναντήσεις.

Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία για τα Διπλώματα Ισπανικής Γλώσσας ως ξένης (DELE) από το Ινστιτούτο Θερβάντες και το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας με απόλυτη επιτυχία. Προετοιμάζουμε τους σπουδαστές μας για Ισπανόφωνα Πανεπιστήμια, για το πρόγραμμα ERASMUS και για το μάθημα επιλογής Ισπανικής Γλώσσας για της εισακτέες εξετάσεις σε Ελληνικά Πανεπιστήμια.

Στo εξειδικευμένο Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας Κωνσταντίνα Κοντογιάννη Loayza διανύουμε το έβδομο χρόνο λειτουργίας μας με βαθιά επιθυμία να μεταφέρουμε την αγάπη μας για την Ισπανική Γλώσσα στους σπουδαστές μας.

Ειδικευόμαστε στην Ισπανική Γλώσσα και μόνο σε αυτήν! 

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips