Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Νέο Δίκτυο 4G από την Wind στην Κέρκυρα

Νέο Δίκτυο 4G από την WIND στην Κέρκυρα

Το νέο Δίκτυο 4G στην Κέρκυρα παρουσίασε την Τετάρτη 24/02 η WIND έχοντας ολοκληρώσει τον εκσυγχρονισμό των υποδομών της στην περιοχή.

Νέο Δίκτυο 4G από την Wind στην Κέρκυρα

Ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του Δικτύου της WIND στην Κέρκυρα  ξεκίνησαν το 2015 και είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομών στην περιφέρεια, καθώς μέχρι σήμερα οι επενδύσεις σε νέες υποδομές σε ολόκληρο το νησί έχουν ξεπεράσει το €1,7 εκ.

Στο πλαίσιο του έργου, η WIND εκσυγχρόνισε όλες τις υφιστάμενες υποδομές της στην Κέρκυρα με νέες τεχνολογίες αιχμής, επέκτεινε την κάλυψη του δικτύου κινητής με νέους σταθμούς βάσης και αναβάθμισε όλες τις υποδομές της σε 4G για να διασφαλίσει την απρόσκοπτη επικοινωνία των συνδρομητών της.

Νέο Δίκτυο 4G από την Wind στην Κέρκυρα

«Χάρη στο Νέο Δίκτυο 4G και στον πλήρη εκσυγχρονισμό των υποδομών μας, οι συνδρομητές WIND στην Κέρκυρα απολαμβάνουν απρόσκοπτη επικοινωνία, κρυστάλλινο ήχο στις κλήσεις και άμεση πρόσβαση στο Internet από το κινητό ή το tablet, με πολύ γρήγορες ταχύτητες,» δήλωσε ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND κατά την παρουσίαση του δικτύου σε εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ενισχυμένη κάλυψη & υψηλές επιδόσεις

Το νέο Δίκτυο 4G της WIND έχει ενισχυμένη κάλυψη σε όλη την Κέρκυρα καλύπτοντας το 94% του πληθυσμού και δίνοντας την μεγαλύτερη κάλυψη εσωτερικού χώρου από όλους τους παρόχους προσφέροντας υψηλές ταχύτητες  για μοναδική εμπειρία στην επικοινωνία.

Έχοντας επενδύσει πάνω από 500 εκατομμύρια Ευρώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η εμπειρία χρήσης από το Δίκτυο 4ης γενιάς της WIND δεν περιορίζεται μόνο στην υψηλή ονομαστική ταχύτητα στις υπηρεσίες δεδομένων αλλά δίνει τη δυνατότητα αδιάλειπτης ροής σε video υψηλής ευκρίνειας (HD)  στο smartphone/ tablet, επιτρέπει την αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων, απελευθερώνει την επικοινωνία του χρήστη με τα κοινωνικά δίκτυα και το "Cloud" ενώ ακόμα και μια απλή πλοήγηση στο Internet γίνεται πρωτόγνωρη σε σχέση με τις προηγούμενες τεχνολογίες.

Με το νέο δίκτυο της WIND χρειάζονται μόνο 3 δευτερόλεπτα για να μπουν οι χρήστες στο Facebookή να πλοηγηθούν στο Internet από το κινητό τους και μόλις 2.5 δευτερόλεπτα για να κατέβει στο κινητό μια φωτογραφία 5Μbytes από το διαδίκτυο. Η παρακολούθηση video από το YouTube γίνεται άνετα, χωρίς διακοπές, ενώ αποστέλλονται πολύ πιο εύκολα e-mail με μεγαλύτερα αρχεία.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις, οι φωνητικές κλήσεις στο δίκτυο της WIND στη Κέρκυρα, καθώς και οι κλήσεις δεδομένων (MobileInternet) πραγματοποιούνται απρόσκοπτα στο 98% των περιπτώσεων, ποσοστό που αγγίζει το άριστο. Οι υψηλές αυτές επιδόσεις του νέου δικτύου της WIND, έχουν αυξήσει τη χρήση ασύρματου internet κατά 50% τον τελευταίο χρόνο με αποτέλεσμα  το Δίκτυο κινητής WIND στην Κέρκυρα να εξυπηρετεί 6.2 TerraΒytes κάθε μήνα. Αντίστοιχα, η Κίνηση Δεδομένων μέσω mobileInternetτο περασμένο καλοκαίρι ξεπέρασε τα9 ΤerraBytes κάθε μήνα και είχε αυξηθεί κατά 57% από τον Αύγουστο του 2014.                                                            

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Τύπου WIND Ελλάς

Τηλ. 2106158832, 2106158076 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισκεφθείτε επίσης το NewsRoom στο www.wind.gr, τη σελίδα μας www.facebook.com/windhellas & ακολουθήστε μας στο http://twitter.com/windhellas

 

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News