Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Corfu το όνομα του επερχόμενου Microsoft Dynamics NAV

Corfu το όνομα του επερχόμενου Microsoft Dynamics NAV Το συνέδριο της Microsoft 2015, που αποτελεί το καθιερωμένο event συνάντησης όλων των μελών της Microsoft, μια ευκαιρία για να δικτυωθούν, να ενημερωθούν και να αλληλεπιδράσουν, διεξάγεται αυτήν την εβδομάδα στην Ατλάντα. 
Οι αντιπρόσωποι του "Microsoft Dynamics" παρουσίασαν την βελτιωμένη και απλοποιημένη έκδοση του "Dynamics NAV 2015" και την προώθηση που θα ακολουθήσουν, με σκοπό να κερδίσουν την παγκόσμια πρωτοκαθεδρία στα κινητά και στις cloud υπηρεσίες. 
Επίσης, παρουσίασαν κάποια χαρακτηριστικά από την επόμενη και βελτιωμένη έκδοση του NAV, που αναμένεται το φθινόπωρο και θα έχει όνομα "Corfu".
Το Microsoft Dynamics NAV είναι μια γρήγορη και εύκολη λύση για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που προσφέρει μεγαλύτερο έλεγχο στα οικονομικά τους. Δίνει τη δυνατότητα διαχείρισης των δεδομένων, των  εγγράφων, των τραπεζικών συναλλαγών, των πωλήσεων και της εφοδιαστικής τους αλυσίδα. 
Ο Jesper Lachance Raebild, διευθυντής Marketing του  Microsoft Dynamics, ξεκίνησε την παρουσίαση του με μια αναφορά στην ευρεία  αποδοχή του Microsoft Office, που μπορεί να εξυπηρετήσει 1,2 δισεκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και του οποίου τα πακέτα των κύριων χαρακτηριστικών και προτύπων θα ενσωματώνονται στα αρχεία του NAV. 
To Convergence της Microsoft θα συνεχιστεί έως τις 19 Μαρτίου  με παρουσιάσεις και ομιλίες. 
 
 
Σύνταξη: Χριστιάνα Παππά

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News