Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Σχεδιάστηκε το νέο MacBook υψηλότερων προδιαγραφών. Σύντομα κοντά σας

Στόχος για το νέο MacBook το αδύνατο: το πιο ελαφρύ και συμπαγές Mac notebook που έγινε ποτέ, χωρίς συμβιβασμούς.  Το αποτέλεσμα δεν είναι απλώς ένα νέο notebook. Είναι το μέλλον στα notebook.

Σχεδιάστηκε το νέο MacBook υψηλότερων προδιαγραφών.  Σύντομα κοντά σας

Όπως το χωράει ο νους σου, εκεί που δεν το χωράει ο νους σου.

Ένα άνετο, πλήρες πληκτρολόγιο είναι απαραίτητο σε ένα notebook. Αλλά η ενσωμάτωση ενός τέτοιου πληκτρολογίου στο εξαιρετικά λεπτό και κομψό νέο MacBook, απαιτούσε έναν εντελώς νέο σχεδιασμό και μια εντελώς νέα κατασκευή του πληκτρολογίου. Χρειάστηκε λοιπόν να επανασχεδιαστεί κάθε πλήκτρο και τον εσωτερικό μηχανισμό του. Έτσι δημιουργήθηκε ένα μοναδικό πληκτρολόγιο. Ένα πληκτρολόγιο που δεν είναι απλά πολύ πιο λεπτό, αλλά εξασφαλίζει και μια πιο άνετη, πιο ακριβή και ευαίσθητη απόκριση για τέλεια πληκτρολόγηση.

Retina. Ανα-ιδωμένη.

Από τη στιγμή που θα ανοίξεις το νέο MacBook, η πανέμορφη οθόνη Retina των 12 ιντσών με κρύσταλλο από άκρη σε άκρη, θα σε κάνει να δεις τα πάντα με άλλο μάτι. Κάθε φωτογραφία ζωντανεύει στην οθόνη με πλούσιες, ζωηρές λεπτομέρειες. Περισσότερα από 3 εκατομμύρια pixel εξασφαλίζουν την απόδοση κάθε γράμματος με κρυστάλλινη ευκρίνεια. Ενώ όλα αυτά τα χρώματα και οι λεπτομέρειες σε υποδέχονται στην πιο λεπτή και ενεργειακά οικονομική οθόνη Retina που είχε ποτέ ένα Mac. Σχεδιασμένη με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, η οθόνη αυτή σου προσφέρει μια μοναδική οπτική εμπειρία στο πλαίσιο μιας ασύλληπτα μίνιμαλ σχεδίασης.

Force Touch. Τώρα το trackpad αποδίδει καλύτερα υπό πίεση.

Το νέο MacBook εγκαινιάζει μια εντελώς νέα προσέγγιση στο trackpad: το Force Touch trackpad. Είναι σχεδιασμένο για να παρέχει μια ευαίσθητη, ομοιόμορφη εμπειρία, σε όποιο σημείο της επιφάνειας κι αν πατήσεις. Οι ειδικοί αισθητήρες στο εσωτερικό του ανιχνεύουν το επίπεδο πίεσης που ασκείς και παρέχουν νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με το Mac σου. Με ένα Force κλικ μπορείς να ανακαλύψεις έναν νέο κόσμο δυνατοτήτων, όπως τη γρήγορη αναζήτηση για μια λέξη στο λεξικό ή την προεπισκόπηση ενός αρχείου με κλικ και παρατεταμένο πάτημα στο trackpad. Θα γνωρίσεις επίσης την απτική ανάδραση: μια δόνηση από την επιφάνεια του trackpad που προσδίδει την αίσθηση της αφής, σε ό,τι εμφανίζεται στην οθόνη. Αυτές οι προηγμένες δυνατότητες έρχονται να συμπληρώσουν ιδανικά τις εύχρηστες και αγαπημένες κινήσεις Multi-Touch του Mac. Τώρα θα είσαι σε επαφή με το Mac σου, περισσότερο από ποτέ, χωρίς καν να σηκώσεις το δάχτυλό σου.

Πλήρως εξοπλισμένο για έναν ασύρματο κόσμο.

Το νέο MacBook είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται αβίαστα σε έναν κόσμο που γίνεται όλο και πιο ασύρματος. Σήμερα, σχεδόν οτιδήποτε θες να κάνεις με ένα notebook γίνεται ασύρματα, χάρη στο λογισμικό της Apple που αξιοποιεί πλήρως τις πιο πρόσφατες ασύρματες τεχνολογίες Wi‑Fi και Bluetooth. Όπου κι αν βρίσκεσαι, μπορείς να συνδεθείς στο Web, να μεταφέρεις αρχεία, να οργανώσεις τις φωτογραφίες σου, να ακούσεις μουσική και πολλά ακόμα, χωρίς περιορισμούς και καλώδια.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να φορτίσεις ένα notebook είναι να συνδέσεις έναν φορτιστή σε μια θύρα. Από τη στιγμή λοιπόν που είχαμε σκοπό να συμπεριλάβουμε μια θύρα για τη φόρτιση του νέου MacBook, φτιάξαμε ότι πιο προηγμένο και ευέλικτο υπάρχει μέχρι σήμερα: τη νέα θύρα USB‑C. Έτσι έχεις όλα όσα χρειάζεσαι από μία θύρα, από το ίδιο σημείο. Η θύρα αυτή τα κάνει όλα: φόρτιση, ταχύτατη μεταφορά δεδομένων USB 3 και έξοδο βίντεο. Όλα σε ένα design με δυνατότητα αναστροφής και μέγεθος τρεις φορές μικρότερο από εκείνο της τρέχουσας θύρας USB.

Εκπληκτικό. Αλλά μην περιμένεις να το ακούσεις.

Από το πρώτο έως το τελευταίο κομμάτι, το νέο MacBook είναι σχεδιασμένο για ήσυχη, αποτελεσματική απόδοση. Αρχικά, υπάρχει ένας επεξεργαστής Intel Core M πέμπτης γενιάς που χρειάζεται μόλις 5 watt ισχύ για να λειτουργήσει, ενώ η ενεργειακή απόδοσή του ενισχύεται ακόμη περισσότερο με βελτιστοποιήσεις που παρέχει το OS X Yosemite. Επεξεργαστής και OS X μαζί, καταναλώνουν τόση λίγη ενέργεια που το σύστημα παράγει ελάχιστη θερμότητα. Επομένως, δεν χρειάζεται ανεμιστήρας για την ψύξη του υπολογιστή. Αυτό σημαίνει ότι όταν το MacBook λειτουργεί, δεν ακούγεται τίποτα. Όσο για τη μητρική πλακέτα στην οποία είναι τοποθετημένος ο επεξεργαστής, είναι σχεδιασμένη από την αρχή, ώστε να συγκεντρώνει όλες τις δυνατότητες που περιμένεις από ένα Mac, στο λιγότερο δυνατό χώρο.

Ολοκληρωτικός σχεδιασμός.Ολοήμερη διάρκεια.

Ξέρουμε ότι ο κόσμος βασίζεται στα notebook της Apple για μπαταρίες που διαρκούν όλη μέρα, ανεξάρτητα από το πόσο μικρά είναι. Δεδομένου ότι το νέο MacBook έχει εξαιρετικά λεπτό περίβλημα, η ολοήμερη διάρκεια μπαταρίας δεν θα ήταν εφικτή με τη χρήση παραδοσιακών, ορθογώνιων μπαταριών. Γι αυτό αναπτύξαμε τη δική μας μοναδική τεχνολογία μπαταρίας, ειδικά σχεδιασμένη ώστε να αξιοποιεί κάθε χιλιοστό του διαθέσιμου χώρου. Αποτέλεσμα; Μια πολυεπίπεδη, καμπυλωτή σχεδίαση μπαταρίας που ταιριάζει απόλυτα με το εσωτερικό του εξαιρετικά λεπτού MacBook, εντελώς πρωτόγνωρη για τα δεδομένα των notebook.

Διαβάστε περισσότερα: Εδώ

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News