Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

FiD: Η ηλεκτρονική εφαρμογή για smartphone που στοχεύει στη μείωση του άγχους

FiD: βάλε την ψυχική σου υγεία σε καθημερινή προτεραιότητα!

Η ηλεκτρονική εφαρμογή για smartphone  που στοχεύει στη μείωση του άγχους

και στην αύξηση της ευεξίας

Θα ήθελες να κατανοείς τα συναισθήματά σου, να αποκτήσεις τον έλεγχο στη διαχείριση της ζωής σου με παράλληλη ενίσχυση από επαγγελματίες ψυχολόγους και να νιώθεις ότι μειώνεται το άγχος σου; Τώρα μπορείς να τα καταφέρεις και να εστιάσεις στη λύση για τα ψυχολογικά θέματα που σε απασχολούν από το smartphone σου!

Το FiD (Feel – Identity) είναι η καινοτόμος εφαρμογή συναισθηματικής αυτογνωσίας και προαγωγής της ψυχικής υγείας που επιδρά θετικά στη μείωση του άγχους και στην αύξηση της ευεξίας μας!

FiD: Η ηλεκτρονική εφαρμογή για smartphone  που στοχεύει στη μείωση του άγχους

Η ψυχική υγεία, σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές προσεγγίσεις, είναι απαραίτητος παράγοντας προάσπισης της υγείας μας. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας στον ορισμό του για την υγεία, αναφέρει ότι: «Δεν υπάρχει Υγεία χωρίς την Ψυχική Υγεία». Ειδικότερα τα συναισθήματα, αποτελούν οδηγό της ζωής, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη γνώση του εαυτού μας, του κόσμου μας, των σχέσεών μας και του κοινωνικού περιβάλλοντος που ζούμε και εργαζόμαστε.

FiD: Η ηλεκτρονική εφαρμογή για smartphone  που στοχεύει στη μείωση του άγχουςFiD: Η ηλεκτρονική εφαρμογή για smartphone  που στοχεύει στη μείωση του άγχους

Δημιουργημένη από τον Χάρη Πίσχο, Ψυχολόγο MSc-Ψυχοθεραπευτή και την Κερκυραϊκή εταιρία CWA ΙΚΕ, η εφαρμογή FiD, έχει αφετηρία ερευνητικά δεδομένα που αποδεδεικνύουν επιστημονικά τη θεραπευτική αποτελεσματικότητα για το άγχος και την προαγωγή της ευεξίας, ενώ έχει μελετηθεί μέσα από εκτεταμένη έρευνα ότι επιδρά θετικά στη μείωση του άγχους.

Το FiD μέσα από τη διαδικασία της αυτοκαταγραφής και αυτοπαρατήρησης,  μας βοηθά να αποκτήσουμε επίγνωση για τα συναισθήματά μας, να τα συνδέσουμε με γεγονότα και σκέψεις, να βρούμε τρόπους να τα διαχειριστούμε και να πάρουμε ανατροφοδότηση για αυτά από επαγγελματίες ψυχολόγους. Έτσι, προετοιμαζόμαστε θετικά για αλλαγές στις πεποιθήσεις μας και τον τρόπο σκέψης. Σχετικές προσεγγίσεις χρησιμοποιούνται συμπληρωματικά στην ψυχοθεραπεία και έρευνες δείχνουν ότι αυξάνουν τα οφέλη της.

H μέθοδος του FiD μας βοηθά:

α) να βρίσκουμε κίνητρα και να μην απογοητευόμαστε

β) να δίνουμε διαφορετική ερμηνεία στα γεγονότα της ζωής μας

γ) να ελέγχουμε την παρόρμησή μας και να αποκτούμε πιο λογικές αντιδράσεις

δ) να αποκτήσουμε ενσυναίσθηση και ελπίδα

ε) να βρούμε τον έλεγχο της ζωής μας και να μειώσουμε τα αγχωτικά συμπτώματα

Κατεβάστε το FiDκαι βάλτε την ψυχική σας υγεία σε καθημερινή προτεραιότητα!

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο https://www.feelidentity.com/και στο play store https://play.google.com/store/apps/details?id=com.feelidentity

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Άννα Γρατσάνη, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων CWA, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και το 6938919501.

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News