Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Πρόγραμμα Corfu Beer Festival, 08-12/10/2014

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 6215

jeventimage

CORFU BEER FESTIVAL Αρίλλας, Κέρκυρα

Τετάρτη 8 - Κυριακή 12 Οκτωβρίου, 2014

Ανακοίνωση Προγράμματος

 

Το πρόγραμμα έχει ανακοινωθεί για το φετινό Κερκυραϊκό Φεστιβάλ Μπύρας στον Αρίλλα, (Κέρκυρα 8 - 12 Οκτωβρίου 2014). Θα υπάρξουν πέντε βραδιές γεμάτες ψυχαγωγία, εξαιρετικές μπύρες, φαγητό τόσο από το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και από την Ελλάδα.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα στο www.corfubeerfest.gr

 

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Οι πόρτες του φεστιβάλ θα είναι ανοιχτές κάθε βράδυ 6.00μμ όπου το φαγητό και η μπύρα θα σερβίρεται και ο  χορός  και η μουσική θα ξεκινάει της 19.30. Ομάδες χορού συμπεριλαμβανομένου τους  Hammersmith Morris Mensαπό την Αγγλία και τους CelticStorm από τη Βόρεια Ιρλανδία. Θα υπάρξουν παραδοσιακοί ελληνικοί χοροί από τους τοπικούς συλλόγους με  χορούς από όλη την Κέρκυρα.

Της 22:30 τα μουσικά συγκροτήματα παίρνουν θέση στην σκηνή , μουσική για όλα τα γούστα καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Θα υπάρξει μουσική ροκ, ποπ, παραδοσιακή και μπλουζ από δημοφιλείς τοπικές μπάντες της Κέρκυρας, αγγλικά γκρουπ, καθώς και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

 

Κάποια χαρακτηριστικά γκρουπ:

• Beer For Breakfast - Ελληνικό Κέλτικο Γκρουπ

• The Mojo Bunch Blues Band – Αγγλικά & Αμερικάνικα Μπλουζ

• The Splinter Band - ΑγγλικάRock / Blues / Pop

• Γιώργος Γάκης & οι Troublemakers - Αγγλικά Ροκ

• 3 & ο Κούκος - Αγγλικά Ροκ / Μπλουζ / Ποπ

• Διαδρομές 78 Στροφών – Ελληνικό Ρεμπέτικο

• Folk 'n' Roll – το όνομα τους μιλάει από μόνο του

 

 

ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 5.30 Μ.Μ. - 6.30 Μ.Μ.:

Οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν σε επιδείξεις μαγειρικής πριν από την επίσημη έναρξη του φεστιβάλ με τον Σπύρο Αυθίνο, σεφ και ιδιοκτήτη εστιατορίου στην πόλη της Κέρκυρας «Κάθε πράγμα στον Καιρό του», θα προσφέρει επιδείξεις μαγειρικής για να μεγιστοποιήσουμε την απόλαυση του συνδυασμού φαγητού με μπύρα!

 

 

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 5.00 μ.μ. - 7.00 μ.μ.

Η Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιϊα που εδρεύει στον Αρίλλα είναι ζυθοποιείο πρότυπο παραγωγής μπύρας real ale στην Ελλάδα. Υπεύθυνος για τις μπύρες από το Ηνωμένο Βασίλειο όπου παράγονται ειδικά για το φεστιβάλ στην Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιϊα είναι ο Κλαύδιος Μουζακίτης , επικεφαλής ζυθοποιός και διευθυντής παραγωγής διαθέτει πλούσια εμπειρία μίας τέτοιας διοργάνωσης καθώς ήταν υπεύθυνος για την δημιουργία της μοναδικής “KoroibosAle”, όπου παράχθηκε αποκλειστικά για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου 2012. Οι επισκέπτες θα μπορούν να λάβουν μέρος στις μισά-ωρες ξεναγήσεις του ζυθοποιείου, εξασφαλίζοντας αρχικά την θέσης τους(δωρεάν ίσως με ένα μικρό φιλοδώρημα στο τέλος στην ξεναγό). Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στους εξωτερικούς χώρους της μικροζυθοποιίας.

 

Οι επισκέπτες μπορούν να κρατήσουν θέση για τις επιδείξεις μαγειρικής και τις ξεναγήσεις στέλνοντας μας ένα email στο info@corfubeerfest.gr

 

 

Θα υπάρξουν τακτικές ενημερώσεις newsletter, ώστε να μπορείτε να παραμένετε ενημερωμένοι.

Για να συμπεριληφθείτε στις αποστολές μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα email στο info@corfubeerfest.gr ή ακολουθώντας τον σύνδεσμο στο www.corfubeerfest.gr   

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε και φωτογραφίες, επικοινωνήστε με την Sandie McCoubrey στο sandie@eventif.com / 0030 69452 64795

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News