Τι παίζει Σήμερα

Opening Party @ Tartaya,12/06/2021

Ώρα έναρξης: 08:00

Ανοικτή ομιλία με τον Ολλανδό σπηλαιολόγο René van Vliet στην Κάτω Κορακιάνα, 07/09/2019

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 364

jeventimage

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου ο Ολλανδός σπηλαιολόγος René van Vliet επισκέπτεται την Κάτω Κορακιάνα σε μια προσπάθεια άμεσης επαφής με τους ντόπιους κατοίκους & καταγραφή μαρτυριών & πληροφοριών που αφορούν γράβες και σπήλαια της ευρύτερης περιοχής.

Στις 11:00 π.μ στο café Joys και η πρόσκληση είναι ανοικτή.


Κάθε πληροφορία, μαρτυρία & υπόδειξη συγκεκριμένων σημείων είναι πολύτιμη!


Ο ελληνόφωνος σπηλαιολόγος Rene van Vliet κάνει έρευνα για τα σπήλαια της Κέρκυρας. Η Κέρκυρα έχει περισσότερα σπήλαια από ό,τι θα περίμενε κανείς. Μέχρι τώρα μάζεψε πληροφορίες για 213 σπήλαια και βάραθρα, αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερα στη στεριά και στη θάλασσα!
Η νέα του σπηλαιολογική αποστολή στην Κέρκυρα που ξεκίνησε τις 27 Αυγούστου θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου.


Όπως λέει ο René van Vliet: «Αν ξέρετε ένα σπήλαιο ή μια ιστορία ενός σπηλαίου, μπορείτε να στείλετε ένα email (στα ελληνικά ή αγγλικά) στο info@speleocorfu.com αλλά και ένα μήνυμα στο Facebook: René van Vliet.
Οι ορειβάτες και οι πεζοπόροι που θέλουν να συμμετάσχουν στη νέα σπηλαιολογική αποστολή είναι πάντα ευπρόσδεκτοι! Εάν θέλετε να ψάξετε για σπήλαια που έχουν κρυφτεί για δεκαετίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί τον σπηλαιολόγο.
Με πολλή βοήθεια, πολλά σπήλαια θα είναι προσβάσιμα για όλους μας!

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News