Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης μιλάει στο Corfuland.gr

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:00, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης ζωντανά στη σκηνή του Επτά Τεχνών Τόπος για μία μοναδική συναυλία και μιλάει στο Corfuland.gr και στην Ελίνα Φαϊτά για αυτή τη συναυλία και την τελευταία του δισκογραφική δουλειά.

Ε.Φ.: Τι θα ακούσουμε στη σκηνή του «7 Τεχνών Τόπος» το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Δ.Ζ.: Καταρχάς ότι μας έχει φέρει κοντά όλα αυτά τα χρόνια της εμπλοκής μου με την περιπέτεια της Μουσικής και των τραγουδιών. Η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε ως περίσσευμα συναισθήματος θα ζωντανέψει για μια ακόμη βραδιά στη σκηνή του 7 ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΠΟΣ. Θα υπάρξουν κοινά σημεία αναφοράς μέσα από αγαπημένα τραγούδια και στιγμές. Ερχόμαστε σε πλήρη ανάπτυξη....

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης μιλάει στο Corfuland.gr

Ε.Φ.: Θα μας μιλήσετε για την τελευταία σας δισκογραφική δουλειά «Του Τρελού η Ανάσα»;

Δ.Ζ.: Έχουν περάσει 3 ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία της. Διαγράφει την τροχιά της πλέον αφήνοντας χώρο για τις νέες μας δημιουργικές εξάρσεις. Είμαστε σε δημιουργική φάση και ηχογραφούμε νέα τραγούδια σε στίχους αγαπημένων φίλων αλλά και μεγάλων παγκόσμιων ποιητών, όπως των Μπρεχτ και Μαγιακόφσκι. Αναμείνατε παρακαλώ, σύντομα θα έχετε τα νέα μας.

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης μιλάει στο Corfuland.gr

Ε.Φ.: Ποια τα συναισθήματά σας που επιστρέφετε στην Κέρκυρα και στη σκηνή του 7 Τεχνών Τόπος;

Δ.Ζ.: Η Κέρκυρα είναι ο πιο Μουσικός τόπος στην πατρίδα μας. Η αλληλεπίδρασή μου πριν από χρόνια με κάποιες τοπικές χορωδίες των παιδιών σας, μου έχει μείνει αξέχαστη. Η συγκίνηση της ανάδειξης των μελωδιών, το εκπληκτικό φυσικό τους κούρδισμα, η βαθιά γνώση των δασκάλων σας της Μουσικής, είναι ανυπέρβλητα σημεία αναφοράς μέσα μου. Ωστόσο ως Θεσσαλονικιός αλλά και ως πολίτης του κόσμου, οφείλω να σας πω και να πιστοποιήσω, πως το «7 Τεχνών Τόπος» αποτελεί ένα από τα καλλίτερα δείγματα χώρων άσκησης της τέχνης της Μουσικής και όχι μόνον. Η υποδομή, η οργάνωση, το μεράκι και το νοικοκυριό  του είναι αξιοζήλευτα, χαρίζοντας στην μουσική σας σκηνή μια περίοπτη θέση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Μετά από τόσα χρόνια για μένα είναι μια εκδρομή σε αγαπημένους φίλους. Με την ευκαιρία να σας εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες μου για αυτό ευχόμενος καλή μας αντάμωση.

Ε.Φ.: Θα θέλατε να πείτε κάτι στους επισκέπτες του Corfuland.gr;

Δ.Ζ.: Εύχομαι ολόψυχα να έχετε μια ζωντανή και έντιμη σχέση στην ενημέρωση, την επικοινωνία αλλά και την κοινωνική σας ενσυναίσθηση. Η πλουραλιστική-δημοκρατική μας προσέγγιση σε αυτά είναι ένα σπουδαίο δώρο το οποίο  οφείλουμε όλες και όλοι από κοινού να διαφυλάξουμε. Είμαστε από κοινού «απέναντι» στο σκουπιδαριό το οποίο με τόση ευκολία χάριν του εύκολου κέρδους διακινείται αβίαστα και δυστυχώς κυριαρχεί. 

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News