4170.jpg

4170.jpg

4173.jpg

4173.jpg

4172.jpg

4172.jpg

4171.jpg

4171.jpg

4169.jpg

4169.jpg

Ιταλικό Ισπανικό Σπουδαστήριο A. Manzoni

Εμφανίσεις: 16935
Όνομα
Ιταλικό Ισπανικό Σπουδαστήριο A. Manzoni
Τύπος
Ιταλικό Ισπανικό Σπουδαστήριο
Διεύθυνση
Αγίων Πάντων 35
Τηλ
+302661020300
E-mail
Find Us

Ιταλικό Ισπανικό Σπουδαστήριο A. Manzoni

Το φροντιστήριο Α. Manzoni με 30 χρόνια πρωτοπορίας , αποτελεί σημείο αναφοράς στη Κέρκυρα, της διδασκαλίας και της προώθησης της Ιταλικής και Ισπανικής γλώσσας.
Διδάσκουν έλληνες και ξένοι καθηγητές με πολυετή πείρα στο αντικείμενο τους , με εξειδίκευση στη διδασκαλία ιταλικής και ισπανικής ως ξένες γλώσσες, εξεταστές στους φορείς πιστοποίησης γλωσσομάθειας όπως CELI, DELE, Diploma, ΚΠΓ.
Το ΚΞΓ A.Manzoni είναι επίσης επίσημο εξεταστικό κέντρο του οργανισμού πιστοποίησης της ισπανικής γλώσσας SIELE. Είναι το πρώτο ψηφιακό δίπλωμα με διεθνή αναγνώριση που πιστοποιεί την επάρκεια στα Ισπανικά από μία perspectiva panhispánica , η οποία ενισχύει την εγκυρότητα του διπλώματος σε διεθνές επίπεδο και αναδεικνύει τον πλούτο μίας γλώσσας τόσο ζωντανής και πολυσχιδούς, όπως είναι τα Ισπανικά.
Όλα τα τμήματα είναι κλειστά, 3 έως 5 μαθητών.
Λειτουργούν τμήματα για παιδιά και εφήβους με εφαρμογές προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.
Ταχύρυθμα προγράμματα για φοιτητές και για επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου.
Εντατικά προγράμματα με στόχο την πιστοποίηση γλωσσομάθειας ,ακολουθώντας τα προγράμματα σπουδών των βασικών επίσημων φορέων πιστοποίησης όπως CELI, Diploma,DELE,SIELE.
Δυνατότητα ιδιαιτέρων μαθημάτων με προσαρμογή του προγράμματος στις ανάγκες και στους στόχους του μαθητή.
Ειδικά τμήματα προετοιμασίας Erasmus, τμήματα προετοιμασίας προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών στα ΑΕΙ Ιταλίας και Ισπανίας, πλήρες πακέτο υποστήριξης προγράμματος και πληροφόρησης.
Όμως το “ A.Manzoni” είναι και πολλά άλλα που προέκυψαν στην πολύχρονη πορεία του. Πλήθος δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια της χρονιάς (σινεμά, σεμινάρια, αφιερώματα, γαστρονομία, εκπαιδευτικές εκδρομές στο εξωτερικό) συνθέτουν την συνολική πολύπλευρη εικόνα του “A.Manzoni”,δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές να έχουν μια σφαιρική προσέγγιση της γλώσσας και του πολιτισμού των δυο αυτών χωρών.