7222.jpg

7222.jpg

7223.jpg

7223.jpg

7224.jpg

7224.jpg

7225.jpg

7225.jpg

7226.jpg

7226.jpg

Psaraki

Εμφανίσεις: 1847
Όνομα
Psaraki
Τύπος
Εστιατόριο
Διεύθυνση
Καποδιστρίου 34
Περιοχή
Σπιανάδα
Τηλ
+302661020250
E-mail
Find Us

Psaraki

Το Psaraki βρίσκεται σε μια από τις πιο μεγάλες και πιο όμορφες πλατείες της Ευρώπης, στη Σπιανάδα.
Η επιλογή δεν είναι τυχαία αφού η Σπιανάδα δεσπόζει στην κοινωνική ζωή της πόλης και στην ψυχαγωγία των κατοίκων για περισσότερο από ενάμισι αιώνα.

Στο Psaraki, κυριαρχεί η φρεσκάδα! Φρέσκο ψάρι, φρέσκιες ιδέες, φρέσκια αντίληψη της κουζίνας! Μιας κουζίνας απόλυτα συγχρονισμένης με τις πολιτισμικές τάσεις της εποχής.
Το Psaraki βασίζεται στην ελληνική θάλασσα και δημιουργεί με έμπνευση τα πιάτα του σήμερα, διαφυλάσσοντας τη γνώση του χθες.
Εμπνευστής και επιμελητής της κουζίνας του Psaraki είναι ο καταξιωμένος σεφ Ιωσήφ Συκιανάκης με το πάθος που τον διακρίνει να ξεσηκώνει τις αισθήσεις. Προσανατολισμένος σταθερά στα πιο ποιοτικά υλικά, διαλέγει το ψάρι και τα υλικά που το συνοδεύουν με γνώση και αυστηρότητα. Στόχος του η αυθεντική γαστρονομική δημιουργία γύρω από το ψάρι. Για το Psaraki, δημιουργεί πολύ ελληνικά και πολύ «παγκόσμια» πιάτα, ταυτόχρονα. Πιάτα που ικανοποιούν τις απαιτήσεις κάθε ψαροφάγου στον κόσμο.
Ανάμεσά τους, δημιουργίες εμπνευσμένες από την κερκυραϊκή κουζίνα: Σφυρίδα Φρικασέ με άγρια χόρτα του κερκυραϊκού Νότου, Σφυρίδα Μπιάνκο με αναφορές στη βενετσιάνικη παράδοση της Κέρκυρας και Γαλέος Μπουρδέτο καυτερός, όπως τον έφτιαχναν κάποτε στο ιστορικό Μαντούκι.
Τα πιάτα πλαισιώνει μια κάβα επιλεγμένων οίνων με τα αρώματα και τις γεύσεις του ελληνικού αμπελώνα και μια κάβα εκλεκτών αποσταγμάτων για την έναρξη ή το επιστέγασμα κάθε γεύματος στην όμορφη αυλή του. Στον κατάλογο είναι παρούσες και οι εύγευστες ρετσίνες, το πιο ελληνικό συνοδευτικό του φρέσκου ψαριού.
Στο Psaraki η απόλαυση μυρίζει Ελλάδα στην πιο σύγχρονη, φρέσκια γαστρονομική της εκδοχή!
Καλή σας όρεξη!

Corfuland Live Webcams

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Oasis Hotel

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Corfuland Tips