Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Godfathers Live @ Επτά Τεχνών Τόπος, 11/11/2011

Godfathers Live !

“She gives me love…”

Support act: Blues Lattitude  

Στα πλαίσια της χειμερινής τους περιοδείας στην Ελλάδα την

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011 θα εμφανιστούν στο ΕΠΤΑ Τεχνών Τόπος!

ImageΑπό το 1985, όταν σχηματίστηκαν από τις στάχτες των Sid Presley Experience, μέχρι και σήμερα θεωρούνται μία από τις σπουδαιότερες rock’n’roll μπάντες που έβγαλε ποτέ η σκηνή της Βρετανίας. Και μόνο η αναφορά ορισμένων από τα διαχρονικά τραγούδια / δυναμίτες που, κατά καιρούς, έχουν ηχογραφήσει είναι αρκετή, χωρίς να χρειάζεται η – συνήθης – επίκληση της κριτικής αποδοχής τους και της, αρκετά μεγάλης, εμπορικής επιτυχίας που γνώρισαν.

Για του λόγου το αληθές... “Birth, School, Work, Death”, “She Gives Me Love”, “Cause I Said So”, “If I Only Had Time”, “I Want Everything”, “This Damn Nation”, “Walking Talking Johnny Cash Blues”, “This Is War”, “Unreal World”, “I’m Lost And Then I’m Found”, “How Low Is Low”, “Don’t Let Me Down”, “Believe In Yourself”, “When I Am Coming Down”, καθώς και οι μοναδικές διασκευές τους σε κομμάτια όπως το “Cold Turkey” του John Lennon, το “Blitzkrieg Bop” των Ramones και το “How Does It Feel To Feel” των Creation, είναι τίτλοι που από μόνοι τους ξυπνούν αμέτρητες αναμνήσεις, στους περισσότερους από εμάς, από την εποχή που χορεύαμε υπό τους ήχους τους, είτε μέσα σε οποιοδήποτε bar της εποχής είτε σε κάποια από τις εκπληκτικές συναυλίες που έχουν δώσει στο παρελθόν στη χώρα μας.

Όπως, τουλάχιστον οι λίγο παλαιότεροι, είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε, πρόκειται για μία εκπληκτική live μπάντα, ίσως μία από τις καλύτερες που έχουμε δει ποτέ. Τα shows τους είναι, απλά, εκρηκτικά. Δύο ώρες γεμάτες από αγνό rock’n’roll, στην καλύτερη μορφή του, όπου το Βρετανικό φλέγμα συναντά το ακατέργαστο garage-punk των Stooges και των Ramones και μαζί δημιουργούν ένα μοναδικό κλίμα ελευθερίας και απόλυτης διασκέδασης. Όταν οι Godfathers βρίσκονται στη σκηνή, μέχρι και ο τελευταίος θεατής αισθάνεται ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί και επιφυλάξεις.

www.myspace.com/theoriginalgodfather

Ώρα Έναρξης: 22.00μ.μ.

Είσοδος: 12€

«ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος» Βιρός Κέρκυρας

Τηλ. Κρατήσεων: 2661031941 και 6974354460 

Προπώληση: 6974064575

Με την υποστήριξη του Corfuland.gr

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Τα Δίχτυα

Δασσιά

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News