Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ξεκίνησαν οι εθελοντικές παρατηρήσεις στον Πέλεκα για πρόληψη φωτιάς!

Ξεκίνησαν οι εθελοντικέ ς βάρδιες παρατήρηση ς για την πρόληψη των πυρκαγιών στην Κέρκυρα!

Μετά την ενημέρωση των εθελοντών στο παρατηρητήριο Πέλεκα, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9/07/2012, ξεκινούν από 12/07/2012 οι εθελοντικές βάρδιες και στο παρατηρητήριο αυτό!

Ήδη έχουν ξεκινήσει βάρδιες στο παρατηρητήριο Τρουμπέτα από το περασμένο Σάββατο και στο παρατηρητήριο Χλωμού από την 1η Ιουλίου! Όλοι οι εθελοντές προσφέρουν από τον προσωπικό τους χρόνο, προκειμένου αν εντοπίσουν καπνό, να ενημερώσουν aμέσως την πυροσβεστική υπηρεσία και να  δώσουν πληροφορίες για το σημείο, την ένταση και το είδος του καπνού!

Η φιλοσοφία, << πρόσεχε για να έχεις >>, είναι κάτι που θεωρούμε ότι πρέπει να γίνει σε όλους μας συνείδηση. Μην περιμένουμε να κάψει η φωτιά το σπίτι μας για να ενεργοποιηθούμε. Η σωστή πρόληψη, μπορεί να μας γλιτώσει από πολλούς μπελάδες. Μπελάδες που μπορεί να μας στοιχίσουν υλικά αγαθά που με κόπο αποκτήσαμε (περιουσία ), μπελάδες που μπορεί να μας στοιχίσουν ακόμη και την ίδια μας την ζωή.

ImageXρειάζονται και άλλοι εθελοντές για τα παρατηρητήρια παραπάνω, για να μην επαναλαμβάνονται οι βάρδιες συνεχώς από τους ίδιους. Όπως είναι λογικό, ο κάθε ένας εθελοντής έχει και πολλές άλλες υποχρεώσεις, εργασία, οικογένεια κ.λ.π  Αν λοιπόν κάποιοι θυσιάζουν προσωπικό χρόνο, για το νησί και για όλους εμάς, δεν νομίζετε ότι πρέπει όλοι μας να συμμετέχουμε για να μοιραστεί καλύτερα ο απαιτούμενος χρόνος ;

Δηλώστε τώρα συμμετοχή, όλοι μπορούμε!!! Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις, με τις οδηγίες της πυροσβεστικής μπορεί ο καθένας μας να κάνει έστω και μία βάρδια.

Πληροφορίες για τη δράση αυτή: 

26610 34066 ( Ώρες καταστημάτων )
693 7255366 Wind
695 1324892 Vodafone
693 7255366 Cosmote

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,  

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , kerkyraionprotovouliamko@ yahoo.gr

http://politonexousia.blogspot .com/ και στο Facebook: Κερκυραίων Πρωτοβουλία - Πολιτών Εξουσία ΜΚΟ(ομάδα), Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ (προφίλ ).

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Τα Δίχτυα

Δασσιά

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News