Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Το ιστιοπλοϊκό σκάφος Burgundy GRE1364 έπλευσε πρώτο στο Ιόνιο Πέλαγος

ImageΤο ιστιοπλοϊκό σκάφος Burgundy GRE1364 έπλευσε πρώτο στο Ιόνιο Πέλαγος!

Σε μια συγκινητική βραδιά το πλήρωμα του ιστιοπλοϊκού σκάφους “Burgundy GRE1364” βραβεύτηκε με το έπαθλο της 1ης θέσης της Γενικής Κατάταξης 2010 της περιφέρειας Ιονίου, στα πλαίσια της Ετήσιας Απονομής Αγώνων Ανοικτής Θαλάσσης που διοργανώθηκε από την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στον Πειραιά.

Το πλήρωμα συμμετείχε σε πληθώρα αγώνων που εκτείνονται από την Ερρείκουσα έως και την Κεφαλλονιά στα πλαίσια των τοπικών αγώνων και του ράλυ Ιονίου με το σκάφος “Burgundy” τύπου Sigma 33 κατασκευής 1983, ενώ μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής τους στους αγώνες συνέχισαν την προπόνηση τους με θαλασσοπορεία μέχρι τα Κύθηρα. Η εμπειρία του 2010 γέμισε τα πανιά της ομάδας αναδεικνύοντας τις ικανότητες του πληρώματος και ανταμείβοντας τους κόπους της.

Η ομάδα του “Burgundy GRE1364” που απαρτίζεται από ερασιτέχνες ιστιοπλόους με μικρή αγωνιστική εμπειρία συντηρεί το σκάφος, προετοιμάζεται και προπονείται συστηματικά στοχεύοντας σε μια ακόμη επιτυχημένη πορεία στα πρωτόγνωρα για αυτήν νερά του ράλυ Αιγαίου 2011 ενώ στη συνέχεια πρόκειται να συμμετάσχει και στο ράλυ Ιονίου.

Η ομάδα που ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο του ράλυ Ιονίου περιλαμβάνει τους: Γιάννη Δεληγιάννη (κυβερνήτης), Παναγιώτη Πανδή (συγκυβερνήτης) και πλήρωμα τους: Μάγδα Κόκκαλη, Ανάργυρο Κουλούρη, Κέλλυ Μαστοράκη και Μανώλη Περάκη.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και φωτογραφίες παρέχονται μέσω του site http://www.gre1364.gr/ ή με την απευθείας επικοινωνία με τον κυβερνήτη του σκάφους Γιάννη Δεληγιάννη.(+306936747175), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News