Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

SiLICON Urban Ecosystem: Νέο σεμινάριο διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού

Νέο σεμινάριο διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού από την SiLICON Urban Ecosystem: Επενδύστε στην αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σας!
 
SiLICON Urban Ecosystem: Νέο σεμινάριο διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού
 
Η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί θεμέλιο πυλώνα για την επιτυχία οποιασδήποτε επιχείρησης ή οργανισμού. Είτε είστε εργοδότης, διευθυντής επιχείρησης, ασχολείστε με το χώρο της διαχείρισης προσωπικού, είτε αναλύετε τη διαχείριση προσωπικού, έρχεται το νέο σεμινάριο “Human Resources Management” στο νέο χώρο της SiLICON Urban Ecosystem.
 
Αυτό το σεμινάριο είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για όλους τους βαθμούς εμπειρίας των εργαζομένων και περιλαμβάνει 3 επίπεδα προκειμένου να καλύψει όλες τις ανάγκες, παρέχοντας δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία στο κλάδο.
Με εισηγητή τον καταξιωμένο επαγγελματία Σπύρο Μάνδηλα.
 
Ο Σπύρος Μάνδηλας είναι Οικονομοδιοικητικός Μηχανολόγος, έχει πτυχίο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακές εξειδικεύσεις στην Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού και στον Τουρισμό. Ξεκίνησε την καριέρα του στον λογιστικό τομέα, όπου μετέπειτα εξελίχθηκε στον οικονομικό έλεγχο και στον τομέα της διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων. Σήμερα είναι συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας L.A.B.C. που εξειδικεύεται σε συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις. Έχει 10ετή εμπειρία σε μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους όπως Grecotel, Atlantica και MarBella Collection.
 
Το σεμινάριο πρόκειται να ξεκινήσει στις 10/11/23, που εκτός από τη δυνατότητα παρακολούθησης όλων των επιπέδων, υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης επιμέρους θεματικών.
Πρόλαβε την θέση σου για το σεμινάριο πλήρους κατάρτισης Human Resources Management!
 
Έναρξη: 10 Νοεμβρίου 2023
Συνολική διάρκεια: 5 μήνες
Δες αναλυτικά τις θεματικές ενότητες, τα κόστη συμμετοχής και δήλωσε τη θέση σουhttps://silicon.com.gr/seminars/human-resources-management-silicon-corfu/

 

SiLICON Corfu

SiLICON Urban Ecosystem: Νέο σεμινάριο διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού


Δ/νση: Δονάτου Δημουλίτσα 19, Πλατεία Ψυχειατρείου
Τηλ: 2661141357
E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σημείο στον χάρτη
Website: silicon.com.gr
Facebook page: Silicon Corfu
Instagram: silicon_corfu
 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News