Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Σε 24 μήνες το νέο κλειστό γυμναστήριο στις Αλυκές Ποταμού

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου υπέγραψε τη σύμβαση του έργου κατασκευής του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου-Προπονητηρίου στις Αλυκές Ποταμού (Εμπορικό Κέντρο), παρουσία εκπροσώπων του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου και των Αθλητικών Σωματείων.

Είναι το μεγαλύτερο αθλητικό έργο που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην Κέρκυρα με προϋπολογισμό 5,2 εκ. ευρώ και εντάσσεται στις προτάσεις που είχε καταθέσει ο Δήμος για τη χρηματοδότηση έργων στο Πρόγραμμα ‘’ Α.Τρίτσης’’.

Σημειώνεται ότι η κατασκευή του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου-Προπονητηρίου θα γίνει σε οικόπεδο που παραχώρησε ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος στον Δήμο στις Αλυκές Ποταμού (Εμπορικό Κέντρο) για το σκοπό αυτό και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής του είναι 24 μήνες. Παρόντες στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο, ήταν ο Πρόεδρος του ΚΓΣ Γρηγόρης Μάστορας, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, ο εκπρόσωπος της ΔΕΠΑΝ Νεόφυτος Νικολαϊδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκος Καλόγερος, η Αντιδήμαρχος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Παναγιώτα Τζάνε καθώς και εκπρόσωποι των Αθλητικών Σωματείων του νομού μας οι οποίοι με ιδιαίτερο ενθουσιασμό χαιρέτισαν την θετική εξέλιξη κατασκευής του νέου Προπονητηρίου. Το νέο Κλειστό Προπονητήριο θα διαθέτει μόνιμες κερκίδες 300 θέσεων, ενιαία αίθουσα που θα μπορεί να εξυπηρετήσει πολλά αγωνίσματα όπως μπάσκετ, βόλεϊ και προπονητήριο στίβου. Στον περιβάλλοντα χώρο θα γίνουν φυτεύσεις πρασίνου και δημιουργία χώρου στάθμευσης.

Σε 24 μήνες το νέο κλειστό γυμναστήριο στις Αλυκές Ποταμού

Σε 24 μήνες το νέο κλειστό γυμναστήριο στις Αλυκές ΠοταμούΣε 24 μήνες το νέο κλειστό γυμναστήριο στις Αλυκές Ποταμού

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News