Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Πρόσκληση Υποβολής Ταινιών στο Be There! Corfu Animation Festival 2015

Πρόσκληση Υποβολής Ταινιών στο Be There! Corfu Animation Festival 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόσκληση Υποβολής Ταινιών | 15 -18 Οκτωβρίου 2015

 5η Έκδοση

Εν αναμονή της νέας χρονιάς, την πιο αισιόδοξη περίοδο κάθε χρόνου, τότε που εκτός από απολογισμό οι άνθρωποι κάνουν τα περισσότερα όνειρα και τις ωραιότερες σκέψεις, το Be there! επιλέγει να ανακοινώσει αυτό, που κάθε χρόνο περιμένει διακαώς, την επόμενη έκδοσή του.

Το 2015, λοιπόν, πρόκειται να βρει το Be there! να ολοκληρώνει την πρώτη του πενταετία στον υπέροχο κόσμο του animation και συγκεκριμένα στο διαδραστικό συναρπαστικό κόσμο των διεθνών φεστιβάλ animation σε έναν από τους ωραιότερους τόπους στον κόσμο, την Κέρκυρα.

Η οργανωτική ομάδα του Φεστιβάλ και η πολυπληθής ομάδα των εθελοντών του σας καλωσορίζουν στο Be there! 5, που θα διεξαχθεί από 15 έως 18 Οκτωβρίου 2015, όπως πάντα στην Κέρκυρα.

Παραδοσιακά πλέον το Be there! φιλοδοξεί να φιλοξενήσει το πλήθος των κατηγοριών και δράσεων, που το έκαναν αγαπητό στο κοινό σε συνδυασμό όμως φέτος με ένα πλήθος προσθηκών σε όλα τα επίπεδα της πραγματοποίησης του, έτσι όπως τις εμπνεύστηκε από τις 4 προηγούμενες επιτυχείς διοργανώσεις του, τις επικαιροποιημένες ανάγκες του κοινού, τις συνεχείς αλλαγές στην ίδια την τέχνη του animation αλλά και τις διεθνείς επιρροές και τάσεις.

 Το Be there! προσκαλεί επισήμως όλους τους υποψηφίους σκηνοθέτες να υποβάλουν τις ταινίες τους έως την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015, με όρο αποδοχής υποβολών με ημερομηνία αποστολής έως το αργότερο την ημερομηνία ολοκλήρωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες μπορούν να υποβάλλουν συμμετοχή χωρίς κόστος σε ένα ή περισσότερα από τα 3 διαγωνιστικά προγράμματα, που φιλοξενεί το Be there! συμπληρώνοντας τις σχετικές φόρμες και υπογράφοντας τους αναλυτικούς όρους και πλήρεις κανονισμούς του Φεστιβάλ, όπως αυτά εμφανίζονται στο επίσημο website.

Τμήμα ταινιών μικρού μήκους: εμπίπτουν ταινίες που ολοκληρώθηκαν μετά την 1/1/2014, από 30'' έως και 35 λεπτά, ανεξαρτήτως γεωγραφικής προέλευσης, τεχνικής ή θεματολογίας.

Τμήμα φοιτητικών ταινιών μικρού μήκους: εμπίπτουν σπουδαστικές ταινίες που ολοκληρώθηκαν μετά την 1/1/2014, από 30'' έως και 35 λεπτά, ανεξαρτήτως γεωγραφικής προέλευσης, τεχνικής ή θεματολογίας.

Τμήμα ταινιών μεγάλου μήκους: εμπίπτουν ταινίες που ολοκληρώθηκαν μετά την 1/1/2014, διάρκειας 50 λεπτών και άνω, ανεξαρτήτως γεωγραφικής προέλευσης, τεχνικής ή θεματολογίας.

Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με το Be there! Corfu Animation Festival 5 μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του φεστιβάλ www.betherefest.gr

Διοργάνωση: Great Events
Παραγωγή: ANIMATE CORFU
 

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News