Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Πρόσκληση συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής : 21 Ιουνίου 2014

 

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής : 21 Ιουνίου 2014

Επετειακή εκδήλωση 15 χρόνων

 

Η CulturePolis στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της στο χώρο των τεχνών και του πολιτισμού, είναι υποστηρικτής της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής 2014 - που εφέτος συμπληρώνει 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα, και καλεί όλους να συμμετάσχουν στον εορτασμό στις 21 Ιουνίου 2014.

Η Κέρκυρα και τα Ιόνια Νησιά, κατ’εξοχήν χώροι με μεγάλη μουσική παράδοση και παραγωγή, δεν μπορούν να απουσιάζουν από αυτή τη μεγάλη γιορτή της μουσικής.

Πρόσκληση συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής : 21 Ιουνίου 2014

Καλείται ο καθένας να συμβάλλει με το δικό του τρόπο και εκδηλώσεις:

·       Μουσικοί φορείς, σύλλογοι, φιλαρμονικές και άλλες καλλιτεχνικές ενώσεις, πανεπιστημιακά τμήματα, ιδιωτικές σχολές κ.λπ.,που ασχολούνται και υπηρετούν τη μουσική σε όλες της τις εκφάνσεις, να συμμετάσχουν  με (ενδεικτικά): ακουστικές ή ενισχυμένες συναυλίες σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους, παρελάσεις φιλαρμονικών, μουσικά σεμινάρια, παραστάσεις ερασιτεχνικών ομάδων, εκδηλώσεις φοιτητικών συνόλων σε πλατείες, δρόμους και  σχολεία κ.ά.

·       Επαγγελματίες της μουσικής αλλά και επιχειρηματίες, που παίζουν μουσική στους χώρους τους όπως εστιατόρια, μπαρ, καφέ κ.λπ. να γιορτάσουν τη μουσική με πρωτότυπες ιδέες και συμμετοχή των θαμώνων

·       Κάτοικοι, που αγαπούν τη μουσική να γιορτάσουν με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο σε δρόμους, ταράτσες, κήπους…

και φυσικά τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας κάθε περιοχής.

Η α.μ.κ.ε Μ.Ε.Σ.Ο. - που είναι ο Εθνικός Συντονιστής της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής (ΕΓΜ) στην Ελλάδα, συντονίζει την οργάνωση άνω των 400 εκδηλώσεων πανελλαδικά, συμπεριλαμβανομένων των 150 διαφορετικών καλλιτεχνικών εκδηλώσεων της Αττικής, και την οργάνωση μιας ειδικής γιορτή στην Παραλία του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) στην Αττική, όπου θα λάβουν μέρος έλληνες και ευρωπαίοι πολίτες μέσω μιας μοναδικής συμμετοχικής συναυλίας στις 19, 20 και 21 Ιουνίου.

Αν ο φορέας / ομάδα σας έχει ήδη σχεδιάσει πώς θα εορτάσει την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής θα χαρούμε να μας ενημερώσετε και να συντονίσουμε τις προπάθειές μας.

Παράκληση να μας ενημερώσετε το ταχύτερο δυνατόν για το πώς θα συμβάλλετε στη φετεινή Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην πόλη/περιοχή σας στέλνοντας μας ένα emailστο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ενημερώνοντάς μας για τις εκδηλώσεις, που προτίθεστε να οργανώσετε εφέτος : οργανωτής, εκδήλωση, ημερομηνία, ώρες, τόπος εκδηλώσεων, συμμετέχοντες φορείς, ιδιαίτερο στοιχείο κ.λπ., ώστε να προβληθούν κατάλληλα.

Για κάθε πληροφορία και διευκρίνιση παράκληση να απευθύνεσθε στην οργανωτική ομάδα της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής: Μ.Ε.Σ.Ο. τηλ. {211 7051061} / email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ενώ πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε ενα βρείτε στις παρακάτω διευθύνσεις:

Web: www.europeanmusicday.gr

Twitter: https://twitter.com/EMD_Greece

Facebook: https://www.facebook.com/EuropeanMusicDay.Gr

Flickr: http://www.flickr.com/photos/95882762@N07/

Google+: https://plus.google.com/u/0/106981995354325049182/about

LinkedIn:http://www.linkedin.com/company/1336810?trk=prof-exp-company-name

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCnGRCipYiEHTH8br_jD8FJg

 

Είμαστε βέβαιοι ότι η Κέρκυρα και τα Ιόνια Νησιά δεν θα λείψουν από την φετεινή επετειακή Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.

 

Πληροφορίες και υλικό δημοσιότητας

Οργανωτική ομάδα της Μ.Ε.Σ.Ο. τηλ. {211 7051061} /

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Γραμματεία CulturePolis

 

Έδρα: Αλεποχώρι Καμάρας, 49084 Κέρκυρα

Γραφείο Κέρκυρας: τηλ./φαξ: +30 26610 54592 / Γραφείο Αθήνας: τηλ./φαξ: +30 210 6511885

Skype: vlvlvl2007; Κινητό: +30 6944726602/Web: culturepolis.org/email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News