Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Προσφορά του Οίκου Μόδας Monika Vesdrevanis για το Χαμόγελο του Παιδιού

Είπατε το ΝΑΙ στο μέλλοντα σύζυγο σας? Λέτε ΝΑΙ και στο Χαμόγελο του Παιδιού

Ο Οίκος Μόδας MONIKA VESDREVANIS, ευαισθητοποιημένος στο σπουδαίο έργο που επιτελεί ο Σύλλογος Το Χαμόγελο του Παιδιού, πρόκειται να συνδράμει συμβολικά στην ολοκλήρωση του έργου Στέγη Ζωής στην Κέρκυρα.
Η Μόνικα Βεσδρεβάνη θα σχεδιάσει και θα προσφέρει νυφικά στην προνομιακή τιμή των 1,300 ευρώ, όπου τα 300 ευρώ κάθε νυφικού θα τα διαθέτει στο Χαμόγελο του Παιδιού. Τα υφάσματα που θα χρησιμοποιηθούν είναι αποκλειστικά μεταξωτά και η προσφορά ισχύει για παραγγελίες που θα γίνουν μέχρι 14 Φεβρουαρίου 2009.

Η Μόνικα είναι αισιόδοξη ότι αυτή η δράση, θα ευαισθητοποιήσει τους συνανθρώπους μας, ειδικά στην περίοδο των γιορτών και θα συμβάλει με τον τρόπο της στην ολοκλήρωση της Στέγης Ζωήs του Συλλόγου Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον Οίκο Μόδας στην Αγ. Πάντων 15 στην Κέρκυρα ή να επικοινωνήσετε με τα ακόλουθα τηλέφωνα Τ: 26610-40864 ή Κιν.: 6945-708721.


Λίγα λόγια για τη Σχεδιάστρια

Προσφορά του Οίκου Μόδας Monika Vesdrevanis για το Χαμόγελο του ΠαιδιούΗ Μόνικα Βεσδρεβάνη είναι Σχεδιάστρια Μόδας, με σπουδές στην Νέα Υόρκη και πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία στην Ελλάδα και στην Αμερική στον τομέα της γυναικείας ένδυσης. Από το 2001 είναι στην καρδιά της Κέρκυρας με τη δική της ετικέτα prêt-à-porter. Στο Showroom που έχει δημιουργήσει παρουσιάζει την collection της, ενώ στο -πρόσφατα ανακαινισμένο- Atelier της σχεδιάζει νυφικά και τουαλέτες. Συχνά οργανώνει επιδείξεις μόδας με τις collection της, κομμάτια της 'πρωταγωνιστούν' στην Ελληνική τηλεόραση, ενώ για το έργο της έχει γράψει και η VOGUE Hellas.

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Corfuland News