Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Πραγματοποιήθηκε η Κοπή Πίτας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κέρκυρας

Στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας  της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Παραρτήματος Κέρκυρας, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 .

ImageΣτην εκδήλωση παραβρεθήκαν φορείς της Κέρκυρας όπως ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κερκύρας Παξών & Διαποντίων Νήσων , ο Περιφερειακός Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος Ιονίων Νήσων, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος Κέρκυρας , ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κέρκυρας , ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας , εκπρόσωποι & πρόεδροι από διαφορά σωματεία του Νομού , επίσης χαιρετισμούς για την εκδήλωση έστειλαν ο Περιφερειάρχης κ. Σπύρου Σπύρος, η κ. Άντζελα Γκερέκου, ο κ. Νίκος Δένδιας , που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης του Παραρτήματος Κέρκυρας κ. Γιώργος Γλυκοφρύδης στην ομιλία του αφού ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για την παρουσία τους συνέχισε και ενημέρωσε αυτούς για τις Δράσεις της Ομάδας , την συμβολή της και την Συνεργασία της με την Πυροσβεστική, Λιμενικό, την Πολιτική Προστασία του Δήμου , και δήλωσε την ετοιμότητα της Ομάδας σε κάθε συμβάν που θα χρειαστεί να συμμετέχει.

Επίσης τόνισε ότι ο Εθελοντισμός είναι η αυθόρμητη, ενσυνείδητη και ανιδιοτελής προσφορά της ανθρώπινης ενέργειας για τη θεραπεία της ανάγκης του πλησίον. Η έννοια του εθελοντισμού  βασίζεται στην ιδέα της ανθρώπινης  αλληλοβοήθειας πού ο καθένας μας προσφέρει τον εαυτό του, αλλά και όλες του τις δυνάμεις  στην υπηρεσία του  πάσχοντα συνανθρώπου του χωρίς  να ζητάει αμοιβή. Οι ρίζες του εθελοντισμού είναι βαθιές μέσα στην ιστορία και τη διαχρονική εξέλιξη της κοινωνίας.

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – παρ/μα Κέρκυρας - Τηλ: 6977900051

FAX 2661049079, Δ/νση: Τ.Θ. 9, 49100 Κέρκυρα

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , web site : www.hrt-corfu.org.gr

 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News