Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Παρουσίαση του Επιστημονικού Έργου του Κερκυραίου Γιάννη Δεληγιάννη

ImageΚερκυραίοι διαπρέπουν καθημερινά με το δικό τους τρόπο σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο στη μουσική, τη ζωγραφική, το θέατρο, τη συγγραφή λογοτεχνικών, ποιητικών αλλά και επιστημονικών έργων, αναδεικνύοντας και διατηρώντας το υψηλό πνευματικό επίπεδο που διακατέχει τους Κερκυραίους.

Αξίζει να γίνει μνεία, στον Κερκυραίο Γιάννη Δεληγιάννη που ζει, εργάζεται και διδάσκει στην Κέρκυρα στο Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας Ιονίου Πανεπιστημίου, ο οποίος διαπρέπει στην επιστήμη της Πληροφορικής τόσο μέσα από το διδακτικό έργο όσο και μέσα από τη συγγραφή επιστημονικών συγγραμμάτων.

Έχει δημοσιεύσει ήδη σε ηλικία 37 ετών δύο διδακτικά συγγράμματα, το πρώτο εν έτει 2006 με τίτλο <<H κοινωνία της πληροφορίας και ο ρόλος των διαδραστικών πολυμέσων>> και το δεύτερο <<Διαδραστικά πολυμέσα και ψηφιακή τεχνολογία στις τέχνες>> (έτος έκδοσης 2007) από τις εκδόσεις Fagotto, τα οποία διανέμονται  στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ΤΕΙ Μεσολλογγίου και άλλα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της Ελλάδας.

Αποκλειστικά μέσα από το Corfuland.gr παρουσιάζεται το τρίτο επιστημονικό έργο του, με τίτλο <<Interactive Multimedia Systems for Science and Rheology>> το οποίο εκδόθηκε στις 18 Αυγούστου 2011 από το γερμανικό εκδοτικό οίκο VDM Verlag Dr. Muller στην Αγγλική γλώσσα.

Περιγραφή

 

 

Λίγα λόγια για το συγγραφέα

Ο Γιάννης Δεληγιάννης σπούδασε την επιστήμη της πληροφορικής στο πανεπιστήμιο της Ουαλίας Σουώνση και ολοκλήρωσε τη διδακτορική έρευνά του στον τομέα των Διαδραστικών Πολυμέσων στο ίδιο πανεπιστήμιο, όπου στη συνέχεια εργάστηκε. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στη χρήση των τεχνολογιών διαδραστικών πολυμέσων με γνώμονα τον άνθρωπο. Η έως τώρα έρευνα έχει ως κεντρικό στόχο την εφαρμογή της τεχνολογίας σε νέους τομείς έρευνας και δημιουργίας, αλλά και την ενίσχυση της δυνατότητας πρόσβασης και συμμετοχής του ατόμου και των εκάστοτε κοινωνικών ομάδων στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Το πλούσιο και βραβευμένο ερευνητικό του έργο περιλαμβάνει επιστημονικές, εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές εφαρμογές πολυμέσων που χρησιμοποιούνται σε πανεπιστήμια ως διδακτικό υλικό ή πωλούνται στο εμπόριο. Έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή ερευνητικά προγράμματα και σήμερα διδάσκει στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, στα Τμήματα Τεχνών Ήχου & Εικόνας και Πληροφορικής. 

Για Αγορά Πατήστε Εδώ 

 

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News