Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Οι Φίλοι της Φύσης και Περιπάτου... καθαρίζουν και περπατούν στο Καρδάκι! 21/01/2012

Το Σάββατο (21/1/12) το μεσημέρι, (14:00μ.μ.)
με τους «Φίλους της Φύσης και του Περιπάτου» στην «ANAΛHΨH»!
 
Οι «Φίλοι της Φύσης και του Περιπάτου» καθαρίζουν μονοπάτι στην «ANAΛHΨH». Συνάντηση στην κεντρική εκκλησία  του χωριού «ANAΛHΨH», το Σάββατο (21/1/12) στις 2 το μεσημέρι. 

ImageΟι «Φίλοι της Φύσης και του Περιπάτου» θα επιχειρήσουν να καθαρίσουν το παλιό μονοπάτι που οδηγεί από την Ανάληψη προς το Kανόνι. 
Αυτή η συμβολική κίνηση σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τους αρμόδιους φορείς αλλά και τους τοπικούς παράγονται ...ως προς την αναγκαιότητα να κρατιούνται ανοικτά τα παλιά παραδοσιακά μονοπάτια.

Μαζί με τους «Φίλους της Φύσης και του Περιπάτου» θα δηλώσουν παρουσία στον καθαρισμό, ο κ. Μούτσος εκ μέρους του συλλόγου Π.Σ. Aνάληψης, ο ζωγράφος κ. Ξωμεριτάκης επίτιμος πρόεδρος της ΕΙ.Κ.Ε., ο συγγραφέας κ. Κάρολος Kλήμης, κάτοικοι της περιοχής καθώς και πολύ φυσιολάτρες.

• Πάρτε τα γάντια κηπουρικής σας, το «κοφτάκι» σας, το κλαδευτήρι σας, το πριονάκι σας... ότι «κοφτικό» έχετε εύκολο... και ελάτε στην εκκλησία της ANAΛHΨHΣ. 
• Όσοι θέλετε να κάνετε πιο «ελαφριά» δουλειά, φέρτε μαζί σας (πλαστικά γάντια), πλαστικές σακούλες σκουπιδιών να μαζέψουμε πλαστικά μπουκάλια και σκουπίδια.
• Όσοι θέλετε να έρθετε απλώς, ως «παρατηρητές»... φέρτε μαζί σας σάντουιτς, νερά καφέδες για τους «εργαζόμενους»... Όλοι μπορούμε να σταθούμε χρήσιμοι και απαραίτητοι σε αυτό το συμβολικό εγχείρημα.
• Θα ακολουθήσει μικρή βόλτα στο «ΚΑΔΡΑΚΙ»!
Συντονιστής Γιάννης Λουκάς / τηλ. νούμερο 6985748628


Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News