Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ο Ζαμίτ Λουκιανός στο Moss της Νορβηγίας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Ο Ζαμίτ Λουκιανός στο Moss της Νορβηγίας

Θέμα: Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser 4.7, Νορβηγία

Ο αθλητής του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας Ζαμίτ Λουκιανός βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Moss της Νορβηγίας και συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser 4.7 που πραγματοποιείται εκεί από 25/07 έως 01/08 2014.

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 180 αγόρια, που τρέχουν χωριστά σε 3 στόλους και 47 κορίτσια που τρέχουν σε ξεχωριστή κατηγορία σε 1 στόλο.

Με δύσκολες καιρικές συνθήκες, και άπνοια, ο Ζαμιτ κατέλαβε την πρώτη μέρα αγώνα τη 14η θέση στα 60 σκάφη του στόλου του και την 40η στη γενική κατάταξη. Την Ελληνική αποστολή, εκτός του Κερκυραίου αθλητή απαρτίζουν οι αθλητές, Κώστας Χουσιαδάς, Κωνσταντίνος Μερακλής, Παντελής Κυρπόγλου και Κωνσταντίνα Φωτακάκη, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι τερμάτισε 4η στο στόλο της. Την αποστολή συνοδεύει ο προπονητής των Εθνικών Ομάδων Κωνσταντίνος Χανιώτης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΑΟΚ συγχαίρει τον αθλητή του Ομίλου για τη συμμετοχή και την επιτυχία του και του εύχεται καλή επιτυχία στο υπόλοιπο του Πρωταθλήματος.

Τμήμα Κωπηλασίας:

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας κατέλαβε την 1η θέση στο διπλό σκιφ, τη 2η θέση στην οκτάκωπο με πηδαλιούχο, την 3η θέση στην τετράκωπο με πηδαλιούχο και την 11η θέση στο τετραπλό σκιφ παίδων.

Θα ακολουθήσει επίσημο και αναλυτικό Δελτίο Τύπου.

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News