Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ο «Μικρός Πρίγκηπας» σε ταινία Animation τέλη του 2015

Η μαγική ιστορία «Μικρός Πρίγκηπας» του Γάλλου συγγραφέα Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ, ένα βιβλίο, που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους και συνεχίζει να ταξιδεύει τις ψυχές των ανθρώπων κάθε εθνικότητας και να στέκεται επάξια στη λίστα των πολυδιαβασμένων βιβλίων παγκοσμίως αναμένεται  να μεταφερθεί στον κινηματογράφο σε ταινία animation.

Το έξοχο δημιούργημα της φαντασίας του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ έχει μεταφερθεί έως τώρα σε σκηνές θεάτρων, όπερας, μπαλέτου και της τηλεόρασης.

 

Ο «Μικρός Πρίγκηπας» σε ταινία Animation τέλη του 2015

 

Στα τέλη του 2015 αναμένεται να μεταφερθεί στον κινηματογράφο ως ταινία κινουμένων σχεδίων animation σε σκηνοθεσία Mark Osborne, γαλλικής παραγωγής. 

Συγκεκριμένα στις 7 Οκτωβρίου θα κάνει πρεμιέρα στη Γαλλία.

Μέσα από το σενάριο της Irena Brignull  και του Bob Persichett παρουσιάζεται ένα γεναίο και ανήσυχο κορίτσι το οποίο ζει με την μητέρα της ώσπου μετακομίζουν στη νέα γειτονιά τους και εκεί γνωρίζουν τον ηλικιωμένο γείτονα ο οποίος της γνωρίζει το "Μικρό Πρίγκηπα" με τον τρόπο του και κάπως έτσι μεταφέρονται και οι δύο στον περιπετειώδη πλανήτη του Μικρού Πρίγκηπα.

 

Δείτε το trailer:

 

Συντάκτης: Ελίνα Φαϊτά

 

 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News