Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ο Λουμίδης Παπαγάλος αναδεικνύει την καλύτερη φιλοξενία !

O ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ Αναδεικνύει την Καλύτερη Φιλοξενία στην Ελλάδα!

Η πρωτότυπη ενέργεια ΠΑΠΑΓΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗΣ κορυφώνεται με την ψηφοφορία για την ανάδειξη του καλύτερου οικοδεσπότη.

Από τις αρχές Οκτωβρίου ο ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ξεκίνησε για ένα πρωτότυπο ταξίδι ώστε να ενώσει τους φίλους του αυθεντικού ελληνικού καφέ.26 φίλοι από όλη την Ελλάδα τον υποδέχθηκαν, του έδειξαν τα καλύτερα σημεία του τόπου τους και μοιράστηκαν μαζί του τα μυστικά για τον καλύτερο αυθεντικό ελληνικό καφέ. Όλοι οι σταθμοί του Παπαγάλου «ανέβηκαν» φωτογραφικά στη σελίδα του καφέ «ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ» στο Facebook (www.facebook.com/LoumidisPapa galos)

ImageΤώρα που η ΠΑΠΑΓΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ολοκληρώθηκε ένας από τους 26 οικοδεσπότες θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής! Τη θέση αυτή διεκδικούν:

Από τα νησιά του Ιονίου

Η Νόνη Μάστορα από την Κέρκυρα

η Βάσω Παλυβού από την Κεφαλονιά

και η Σοφία Κονιδάρη από τη Λευκάδα

Η μεγάλη ψηφοφορία άνοιξε και οι 26 οικοδεσπότες από τις 23 Νοεμβρίου 2011 μέσω ειδικής εφαρμογής διεκδικούν την ψήφο της καλύτερης φιλοξενίας του Παπαγάλου μέχρι τα μεσάνυχτα τις 4ης Δεκεμβρίου και υπολογίζουν ιδιαίτερα στις ψήφους των συντοπιτών τους!

Η εφαρμογή της ψηφοφορίας βρίσκεται στη σελίδα του καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ στο facebook www.facebook.com/LoumidisPapag alos. Εκτός από τον μεγάλο νικητή, οι φίλοι της σελίδας που θα ψηφίσουν έναν από τους υποψηφίους σε αυτό το χρονικό διάστημα, διεκδικούν κατόπιν κλήρωσης δύο iPad2.

Για περισσότερες πληροφορίες:

κα Ντέμη Καζάση - Manager, Advocate/ Burson-Marsteller, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

κο Νίκο Διονυσόπουλο - Associate, Advocate/ Burson-Marsteller, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ: 210 6931000, Fax: 210 6985812

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News