Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ο εμίρης του Κατάρ στο Etrusco του Έκτορα Μποτρίνι !

Ο Εμίρης του Κατάρ κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κέρκυρα την προηγούμενη εβδομάδα, επισκέφτηκε το εστιατόριο Etrusco του Eκτορα Μποτρίνι στην περιοχή Κάτω Κορακιάνας.

ImageΣύμφωνα με το thebest.gr, ο ίδιος ο εμίρης Χαμάντ Μπέν Χαλι ζήτησε να αδειάσει όλο το μαγαζί για να δειπνήσει με την παρέα του. Ο Μποτρίνι αρνήθηκε καθώς είχε ήδη κρατήσεις από άλλους πελάτες και δεν ήθελε να τις ακυρώσει.

Δέχθηκε μάλιστα πιέσεις ακόμη και από παράγοντες του νησιού, όπως αποκάλυψε στο Gossip Tv. Ο Εμίρης ωστόσο που δεν έχει μάθει ν’ ακούει «όχι» στη ζωή του, επανήλθε μέσω ενός συνεργάτη του λίγες μέρες μετά και τελικώς έκλεισε το εστιατόριο δια της πλαγίας οδού.

Ζήτησε ένα τραπέζι για τριάντα άτομα. Ο Μποντρίνι συμφώνησε – λέγοντας ότι κλείνοντας για τριάντα άτομα θα πρέπει να κλείσει όλο το μαγαζί – και όταν ήρθε η ώρα της άφιξης των τριάντα είδε μπροστά του τον εξής ένα. Τον Εμίρη Χαμάντ Μπέν Χαλιφά και τον πρώην πρωθυπουργό του Λιβάνου Σαάντ Χαρίρι. Εϊναι χαρακτηριστικό ότι το εστιατόριο του διάσημου σέφ στην Ελλάδα, για τις τρείς ώρες που κάθισε η παρέα του Εμίρη στο χώρο έμοιαζε με φρούριο.

Περισσότεροι απο 25 άντρες ασφαλείας έλεγχαν τα πάντα. Απο την κουζίνα και τις τουαλέτες μέχρι το πάρκινγκ περιμετρικά σε ακτίνα 50 μέτρων. Μάλιστα ζήτησαν να βρίσκονται στον χώρο μόνο δύο σερβιτόροι και ο Μποτρίνι. Το σίγουρο είναι πώς έφαγαν καλά. Πολύ καλά…’Οσο για το tip; Αυτό λενε ότι ξεπερασε τα τρία χιλιάρικα….

Πηγή: http://troktiko.eu/ 

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News