Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ο διάσημος σκηνοθέτης Στήβεν Σπήλμπεργκ στην Κέρκυρα !

ImageΣτην Κέρκυρα για τις καλοκαιρινές του διακοπές βρίσκεται ο διάσημος σκηνοθέτης  του Χόλιγουντ, Στήβεν Σπήλμπεργκ, ο οποίος πριν ακόμα πατήσει το πόδι του στο νησί άφησε έκπληκτους τους κατοίκους.

Ο λόγος ήταν το επιβλητικό σκάφος του, μήκους 86 μέτρων, το οποίο δυσκολεύτηκε να δέσει στον όρμο της Γαρίτσας, στο σημείο κάτω από την πλατεία, όπως είπαν κάτοικοι της περιοχής στο Star.

Ο διάσημος σκηνοθέτης έφτασε στο νησί των Φαιάκων την Πέμπτη και απ’ ότι έγινε γνωστό θα μείνει αρκετές ημέρες για να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις ομορφιές του.

Από όσο γνωρίζω το σκάφος είναι στον Όρμο της Γαρίτσας. Αραγμένο. Πρέπει να κατέφθασε από ότι θυμάμαι καλά, την Πέμπτη το μεσημεράκι, γύρω στη μιάμιση με δυο παρά», είπε στο Star κάτοικος που είδε το πολυτελές και επιβλητικό σκάφος να δένει στο νησί. 

Οι κάτοικοι ετοιμάζονται να τον φιλοξενήσουν με την καλύτερη διάθεση, εκείνοι ωστόσο που θα επιθυμούσαν μια φωτογραφία μαζί του θα τα βρουν σκούρα, καθώς ο Στήβεν Σπήλμπεργκ φρουρείται πάρα πολύ αυστηρά.

Πηγή: http://www.star.gr/life_style/102821/

 

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News