Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Νέες θέσεις εργασίας παρουσιάζει η Equal Society, έως 01/03

Νέες θέσεις εργασίας παρουσιάζει η Equal Society, έως 01/03

EQUAL SOCIETY
ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ


Δεκαπέντε ενεργές θέσεις εργασίας συγκέντρωσε και παρουσιάζει η Equal Society για το χρονικό διάστημα 23-02-2015 έως 01-03-2015.

Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society προσπαθώντας να στηρίζει τους ανέργους στο νησί της Κέρκυρας τους ενημερώνει εβδομαδιαίως για τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν, τόσο στο δημόσιο όσο και τον ιδιωτικό τομέα.

Αυτή είναι μία πρωτοβουλία του Οργανισμού μας έτσι ώστε οι άνεργοι να μπορούν να βρίσκουν συγκεντρωμένες θέσεις εργασίας που υπάρχουν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο του νησιού, για να μπορούν να έχουν πιο εύκολη πρόσβαση στην εύρεση εργασίας.

Επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού ήδη εκδηλώνουν ενδιαφέρον αναζήτησης προσωπικού με σκοπό την επάνδρωση των καταστημάτων και των ξενοδοχείων τους για τη θερινή τουριστική σεζόν. Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένες από τις θέσεις αυτές: πωλητές, σερβιτόροι, βοηθοί σερβιτόρων, καμαριέρες, μάγειρες,καθαρίστριες,

υπάλληλους υποδοχής.

Επίσης στον πίνακα Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της εβδομάδας αυτής μπορείτε να πληροφορηθείτε για προσφορά εργασίας και σε επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό, όπως σε βοηθούς λογιστές,οδηγους,πωλητες -ταμιες κ.ά.

Για περισσότερες  πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο του Οργανισμού μας, EQUAL SOCIETY, που βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Θεοτόκη 61, 4ος όροφος.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2661021203. Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , www.equalsociety.gr

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News