Τι παίζει Σήμερα

Thank Love Its Friday @ Cabal, 02/06/2023

Ώρα έναρξης: 19:00

Dj March @ 54 Dreamy Nights, 02/06/2023

Ώρα έναρξης: 20:00
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

«Μια Εβδομάδα Δωρεάν Προληπτικός Έλεγχος Δυσλιπιδαιμίας», 21-25/10/2013

«Δώσε κι ΕΣΥ ένα δώρο ζωής σε αυτούς που αγαπάς»

Ο Δήμος Κέρκυρας και η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής με στόχο την ενίσχυση των άπορων, ανασφάλιστων ή άνεργων συμπολιτών μας, ως μέλος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), πρόκειται να υλοποιήσει πρόγραμμα που οργανώνει το Δίκτυο σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο Ιατρικών Εργαστηρίων IATRICA με θέμα :
 

«Μια Εβδομάδα Δωρεάν Προληπτικός Έλεγχος Δυσλιπιδαιμίας»

υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας (ΕΛΙΚΑΡ) και της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Υποστηρικτής της καμπάνιας είναι τα πιστοποιημένα Μικροβιολογικά Εργαστήρια του Δικτύου IATRICA, ενώ παρέχεται και διατροφολογική υποστήριξη από τη Nutrimed.

Ο στόχος της καμπάνιας είναι η ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τον κίνδυνο για την υγεία τους που αντιπροσωπεύουν τα υψηλά επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα τους, καθώς και ο ΔΩΡΕΑΝ έλεγχος μέσω αιματολογικής εξέτασης όλων των ανασφάλιστων, άνεργων και άπορων δημοτών άνω των 30 ετών, με επίσκεψη στα συμβεβλημένα ιατρεία του Δικτύου IATRICA κατόπιν ραντεβού.

Ο δωρεάν δυσλιπιδαιμικός έλεγχος περιλαμβάνει την μέτρηση στο αίμα της ολικής χοληστερόλης, της HDL χοληστερόλης, της LDL χοληστερόλης, των τριγλυκεριδίων καθώς και του αθηρωματικού δείκτη.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι άνδρες και όλες οι γυναίκες του Δήμου μας άνω των 30 ετών που είναι άποροι, ανασφάλιστοι ή άνεργοι.

«Μια Εβδομάδα Δωρεάν Προληπτικός Έλεγχος Δυσλιπιδαιμίας», 21-25/10/2013


Για την επιβεβαίωση των δικαιούχων είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση του ΑΜΚΑ τους καθώς και τα εξής δικαιολογητικά:

  • Υπεύθυνη δήλωση περί μη ύπαρξης Κοινωνικού Ασφαλιστικού Ταμείου ή ιδιωτικής ασφάλισης υγείας
  • Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (ή άλλο έγγραφο ταυτοπροσωπίας) και
  • Κάρτα ανεργίας άνω των 12 μηνών ή τελευταία ασφαλιστική ενημερότητα με ημερομηνία ισχύος που έχει παρέλθει.
     

Τα παραπάνω δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβάλλονται σε αντίγραφα στο Δήμο και επιπλέον να προσκομίζονται από τον ενδιαφερόμενο στο συμβεβλημένο μικροβιολογικό εργαστήριο.
 

Για την Κέρκυρα συμβεβλημένο είναι το Μικροβιολογικό Εργαστήριο του κου Βλάσση Βασιλείου στην διεύθυνση Ζαφειροπούλου Πάνου 17.
 

Για τα ραντεβού, στα οποία θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, την κατάθεση δικαιολογητικών και σχετικές πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την συντονίστρια του προγράμματος στο Δήμο μας κα Αικατερίνη Λάσκαρη, στο Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, τηλέφωνο επικοινωνίας : 2661362129 καθώς και την υπάλληλο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής κα Μάγδα Κόκκαλη στο τηλέφωνο επικοινωνίας : 2661362124

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News