Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Με μεγάλη επιτυχία η εκστρατεία "Stop Sex Trafficking"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ImageΜεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση της περασμένης Κυριακής, μπροστά στο Liston, που οργάνωσε το The Body Shop Κέρκυρας στα πλαίσια παγκόσμιας εκστρατείας για να σταματήσει η εμπορία παιδιών με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση ‘’STOP SEX TRAFFICKING’’. Η παράνομη αυτή δραστηριότητα αδίσταχτων κερδοσκόπων που ωθούν μικρά παιδιά στη πορνεία, μπορεί να περιοριστεί αν οι κοινωνίες ενημερωθούν και αντιδράσουν ώστε οι εθνικές κυβερνήσεις να πάρουν δραστικά μέτρα.

Οι εθελοντές που συμμετείχαν ενημέρωναν τους πολίτες πάνω σ’ αυτό το ζήτημα και τους καλούσαν να δηλώσουν αποφασιστικά την εναντίωσή τους υπογράφοντας και σχηματίζοντας το περίγραμμα του χεριού τους πάνω σε ένα χάρτινο τάπητα. Την εκστρατεία ενίσχυσε με τη υπογραφή του ο δήμαρχος Κερκυραίων κ. Σωτήρης Μικάλεφ καθώς και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που ευαισθητοποιήθηκαν και ενημέρωσαν τους πολίτες.

 Μέσα σε δυόμιση ώρες συλλέχθηκαν 493 υπογραφές. Η εκστρατεία θα συνεχίζεται στο κατάστημα για τους προσεχείς μήνες και με τη λήξη της  οι υπογραφές απ’ όλο τον κόσμο, που έχουν ξεπεράσει σήμερα τις 3.300.000,  θα δοθούν στις εθνικές κυβερνήσεις και ύστερα στα Ηνωμένα Έθνη.


Σχετικοί διαδικτυακοί τόποι;

www.ecpat.net

www.obrela.gr

www.thebodyshop.com/stop

 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News