Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Με επιτυχία ο διαγωνισμός μακαρονάδας στον Αρίλλα ! Δείτε τη νικήτρια

 

Με επιτυχία ο διαγωνισμός μακαρονάδας στον Αρίλλα ! Δείτε τη νικήτρια2ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΣ

 Μετά από μία πολύ επιτυχημένη 1 φορά το 2013  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 στις 20:00 ο «Διαγωνισμός Μακαρονάδας» στον Αρίλλα της Κέρκυρας στον  χώρο της Κερκυραϊκής Μικροζυθοποιίας. Η διοργάνωση έγινε από την Πολιτιστική Πρωτοβουλία Αρίλλα με χορηγούς το Κερκυραϊκό εργαστήρι ζυμαρικών «Μακαρονοποιήματα», την Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία και το δίκτυο παραγωγών «Η Κέρκυρα Παράγει».

Καταξιωμένοι σεφ από την «Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας», άνθρωποι του χώρου της γαστρονομίας του τόπου και επίσημη καλεσμένη στην κριτική επιτροπή την παρουσιάστρια Andrea Griessmann του Γερμανικού καναλιου WDR, όπου κάλυψε με πλάνα όλη την εκδήλωση . Δοκιμάστηκαν οι μακαρονάδες των διαγωνιζόμενων και με διαφανείς διαδικασίες από την κριτική επιτροπή προτάθηκε ως νικήτρια του διαγωνισμού η κυρία Γουδέλη Αγγελική με σάλτσα από θαλασσινά που είχε μαζέψει μόνη της από τα βράχια έτσι πήρε και την ονομασία η μακαρονάδα της «Σπαγγέτι των θαλασσινών Βράχων».

 Πάνω από 400 επισκέπτες, 19 διαγωνιζόμενοι, 15 εκθέτες τοπικών προϊόντων, η Χορωδία Φαιάκων και το χορευτικό τμήμα της Πολιτιστικής Πρωτοβουλίας Αρίλλα συνετέλεσαν στο να απολαύσουμε μία μοναδική βραδιά γεμάτη από αρώματα και γεύσεις από Κέρκυρα.

Με επιτυχία ο διαγωνισμός μακαρονάδας στον Αρίλλα ! Δείτε τη νικήτρια

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Καλούδη Σοφία στον τηλεφωνικό αριθμό 6976894095.

 

Σας έχω επισυνάψει φωτογραφίες ακόμη δείτε ένα βίντεο στο παρακάτω link  https://www.youtube.com/watch?v=lane9DNu6tU

 

 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News