Πρόσφατες Αγγελίες
- Ζητείται βοηθός bar και service από το Dell Acque Cocktail Bar
- Πωλείται καναπές
- Ζητείται πωλητής/τρια από την Hygiene Systems
- Ζητείται στέλεχος μισθοδοσίας και HR Operations
- Ζητείται προσωπικό από το κατάστημα Muses Corfu
- Ζητείται προσωπικό από την Τόπος Α.Ε
- Ζητείται σερβιτόρα/ος από την πίττα του παππού
- Ζητείται προσωπικό από τα Κερκυραϊκά Ταπητοκαθαριστήρια Α. Σαγιαδινός
- Ζητείται γραφίστρια/ας & γραμματέας από την Print4U
- Ζητείται υπάλληλος γραφείου
Τι παίζει Σήμερα
Με επιτυχία η Διεθνής Ημερίδα του CulturePolis
Δελτίο τύπου
Σημαντικά συμπεράσματα από τη Διεθνή Ημερίδα του CulturePolis για τη
«Διαχείριση πολιτιστικής κληρονομιάς και επιχειρηματικότητα»
Με επιτυχία διοργανώθηκε από το CulturePolis τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013 στη ΜΑΕΔΗΚ στο Φαληράκι, η Διεθνής Ημερίδα για τη Διαχείριση πολιτιστικής κληρονομιάς και την επιχειρηματικότητα. Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου SUSTCULT, πραγματοποιήθηκε σε δυο συνεδρίες:
Κατά την πρωϊνή συνεδρία με αντικείμενο «Βιώσιμη διαχείριση μνημείων UNESCO: Η περίπτωση της Παλιάς Πόλης της Κέρκυρας», μετά από μια εισαγωγική τοποθέτηση του προεδρου του CulturePolis κ. Βασ. Λαοπόδη και την εισήγηση της Ms Katri Lisitzin, Διεθνή Εμπειρογνώμονα σε θέματα UNESCO, παρουσιάστηκε επίσημα ό την υπεύθυνη του έργου SUSTCULT κα Φωτεινή Παπαχατζή τo κείμενο επικαιροποίησης του Σχεδίου Διαχείρισης Παλιάς Πόλης Κέρκυρας 2013-18, που συντάχθηκε από την Ομάδα Εργασίας SUSTCULT / CulturePolis και είχε διανεμηθεί για διαβούλευση στις αρχές Μαίου 2013.
Ακολούθησε Εργαστήριο διαβούλευσης φορέων της Κέρκυρας για το σημερινό σύστημα διαχείρισης του μνημείου κατά το οποίο εκπρόσωποι φορέων συμπλήρωσαν τα ερωτηματολόγια αξιολόγησης τόσο του μοντέλου όσο και της μεθοδολογίας SUSTCULT.
H εκδλωση έκλεισε με Στρογγυλό Τραπέζι διαβούλευσης με θέμα « Ποιο μοντέλο διαχείρισης για την Παλιά Πόλη», που συντόνισε η κυρία Λίνα Ρούσσου, της Ενδ. Διαχειριστικής Αρχής Ιονίων Νήσων.
Σημαντικές εισηγήσεις στην ημερίδα απέστειλαν η διευθύντρια Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων του Υπ. Πολιτισμού κυρία Ε. Γερούση καθώς και η κυρία Τζιτζικώστα Πρόεδρος Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNESCO, ενώ σύντομο χαιρετισμό απέστειλε ο Υπουργός κ. Δένδιας και την εκδήλωση χαιρέτισε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Νεκταρίου.
Η απογευματινή συνεδρία ήταν αφιερωμένη στο θέμα : «Επιχειρηματικότητα & Πολιτιστική Κληρονομιά», όπου αναπτύχθηκαν θέματα σύνδεσης του πολιτισμού με τη δημιουργική οικονομία και τις κατευθύνσεις της Ε.Ε 2014-2020 για αξιοποίηση των πολιτιστικών πόρων και τις νέες τεχνολογίες. Οι εισηγητές Λεκτορες του Τμ. Τεχνών, Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου Δρ. Γιάννης Δεληγιάννης & Νταλίλα Ονοράτο, παρουσίασαν το πλαίσιο έρευνας και ενδιαφέροντα αποτελέσματα του εργαστηρίου Διαδραστικών Τεχνών, ενώ η Δρ. Δωροθέα Παπαθανασίου – Zuhrt από το παν. Αιγαίου παρουσίασε το έργο SAGITTARIUS και τις εφαρμογές του στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, μνημείου UNESCO.
Τέλος η υπεύθυνη του έργου SUSTCULT κυρία Φωτεινή Παπαχατζή παρουσίασε την πρόταση του CulturePolis «Περίπατοι στην Παλιά Πόλη Κέρκυρας» ως μοντέλο αξιοποίησης πολιτιστικού πόρου για ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού. Η εκδήλωση έκλεισε με ένα Στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Επιχειρηματικότητα στην Παλιά Πόλη Κέρκυρας» κατά το οποίο κατατέθηκαν πολλές προτάσεις για επιχειρηματικές δράσεις στον πολιτιστικό τουρισμό.
Τις δυο συνεδρίες παρακολούθησαν συνολικά πάνω από 50 άτομα από διάφορους χώρους όπως καθηγητές και φοιτητές Ιονίου πανεπιστημίου, εκπρόσωποι πολιτιστικών και άλλων συλλόγων και κομμάτων, ενώσεων επιχειρηματιών και κατοίκων της Παλιάς Πόλης, ελεύθεροι επαγγελματίες, αρχιτέκτονες δημοσιογράφοι και απλοί πολίτες, οι οποίοι έλαβαν ενεργό μέρος στον ενδιαφέροντα διάλογο που αναπτύχθηκε με βάση τις προτάσεις του CulturePolis που κατατέθηκαν για αξιοποίηση στο Υπ. Πολιτισμού, το Δήμο Κέρκυρας, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ΙΝ και όλους τους φορείς της Κέρκυρας. Έγιναν πολλές τοποθετήσεις αλλά και κριτικές για την κατάσταση της Παλιάς Πόλης και κατατέθηκαν ενδιαφέρουσες προτάσεις για καλύτερη διαχείριση της Παλιάς Πόλης της Κέρκυρας, Μνημείου UNESCO.
Επισημάνθηκε τέλος η μη συμμετοχή επίσημων εκπροσώπων του Δήμου Κέρκυρας, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Επιμελητηρίου Κέρκυρας αλλά και της 21η ΕΒΑ, που είναι μέλη του Φορέα Διαχείρισης, οι διοικήσεις των οποίων έχουν ενημερωθεί αναλυτικά για τις προτάσεις, ώστε να συμμετάσχουν στον ανοικτό διάλογο.
Το CulturePolis θα συνεχίσει την ενημέρωση προς όλους και ευχαριστεί τους φορείς της Κέρκυρας που έλαβαν μέρος στις πέντε συναντήσεις διαβούλευσης μέλη της «Συμβουλευτικής Επιτροπής SUSTCULT Κέρκυρα/Παλιά Πόλη» καθώς και όλους όσους έλαβαν μέρος στην ημερίδα αυτή καθώς και τη διοίκηση της ΜΑΕΔΗΚ για τη διάθεση του συνεδριακού κέντρου και σύντομα θα ανακοινώσει νέες πρωτοβουλίες στο χώρο του πολιτισμού και δημιουργικής οικονομίας. Περισσότερα στο culturepolis.org.
Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα
Δασσιά

Off Town
Άνω Πυργί, Ύψος

La Veranda Di Corfu
Ναυσικάς, Κανόνι
Προβεβλημένες Αγγελίες
- Ζητείται βοηθός bar και service από το Dell Acque Cocktail Bar 20.10.26
- Πωλείται καναπές 20.10.26
- Ζητείται πωλητής/τρια από την Hygiene Systems 20.10.26
- Ζητείται στέλεχος μισθοδοσίας και HR Operations 20.10.26
- Ζητείται προσωπικό κουζίνας από το ιταλικό εστιατόριο Margherita 20.10.26
- Ζητείται τυλιχτής/τρια από κατάστημα εστίασης στο κέντρο 20.10.26
- Ζητείται καμαριέρα από τη Moraitis Hospitality 20.10.26
- Ζητείται καθηγητής/ρια Αγγλικών από Κέντρο Ξένων Γλωσσών 20.10.26
- Ζητείται νέος/α για τη θέση barista 20.10.26
- Παρέχεται εποχικό προσωπικό από τις Φιλιππίνες για τη σεζόν 2027 20.10.26
- Ζητείται προσωπικό από την ταβέρνα Ακρογιάλι 20.10.26
- Ζητείται προσωπικό από τα Kazianis Super Market στην Αχαράβη 20.10.26
- Ζητείται προσωπικό από τα Kazianis Super Market στην Κασσιόπη 20.10.26
- Ζητείται υπάλληλος γραφείου 19.10.26
- Πωλείται επιχείρηση αυτόματων πωλητών 19.10.26
- Ζητείται πωλήτρια από το κατάστημα OptoFace 19.10.26
- Ενοικιάζεται επαγγελματικός χώρος στο Αεροδρόμιο 19.10.26
- Ενοικιάζεται κατάστημα στο Αεροδρόμιο 19.10.26
- Ενοικιάζονται καταστήματα στο Αεροδρόμιο 19.10.26
- Ζητείται βοηθός τοποθέτη κουζινών και επίπλων από την Alba Plus 19.10.26
- Πωλούνται αυτοκίνητα στην Κέρκυρα 19.10.26
- Ζητούνται οδηγοί από το Lord Travel Group 19.10.26
- Ζητείται υπάλληλος γραφείου από την εταιρεία F.K. Food Logistics 19.10.26
- Ζητείται πωλήτρια/ής για μόνιμη απασχόληση στο Σαρόκο 19.10.26
- Ενοικιάζεται studio στην πάνω πλατεία 17.10.26
- Ζητείται προσωπικό από πιτσαρία στο Σολάρι 17.10.26
- Ζητείται προσωπικό από το Φαίακες μάρκετ στην Κάτω Κορακιάνα 17.10.26
- Ζητείται προσωπικό για service από το Liston Cafe 17.10.26
- Ζητείται προσωπικό από την Avis Rent a Car 17.10.26
- Ζητείται προσωπικό από πιτσαρία στο κέντρο της πόλης 17.10.26






