Τι παίζει Σήμερα

Ionian Wikithon 2022, 14-20/05/2022

Ώρα έναρξης: 05:00
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής Μάντζαρος

Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Κερκυρας, με επιτυχία και εορταστική διάθεση, η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Μπαντίνας της «Φιλαρμονικής Εταιρίας Μαντζαρος», υπό τη μουσική διεύθυνση του αν. Αρχιμουσικού της ΦΕΜ κ. Σπύρου Ρουβα.

Στη Συναυλία ακούστηκαν γνωστά μουσικά έργα που μας έκαναν να ζήσουμε και να απολαύσουμε το ξεχωριστό εορταστικό κλίμα των ημερών, ενώ κάποια μουσικοθεατρικά και χορευτικά δρώμενα και εκπλήξεις, μας έκαναν να διασκεδάσουμε και να μαγευτούμε από το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής Μάντζαρος

Ευχαριστίες θερμές για την συμμετοχή, τους σολίστες: Κωστα Κωστούλα (βιολί), Χρήστο Ζαχο (λαούτο), Διονυση Γιαννοπουλο και Ευγενία Νίκα, τους διακεκριμένους Κερκυραίους βαρύτονους: Παντελη Κοντο, Ανδρεα Γκουση και Σωτήρη Τριαντη, την χορευτική ομάδα του «Λυκείου Ελληνίδων Κέρκυρας» και τους ηθοποιούς Χρήστο Μπογδάνο και Άγγελο Προβατά. Θελουμε θερμά να ευχαριστήσουμε τους μικρούς και μεγαλύτερους μουσικούς της Μπαντινας μας, τους γονείς τους που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους για τέτοιους όμορφους σκοπούς, το Μαέστρο της Μπαντινας μας κ. Σπυρο Ρουβα και το Κερκυραϊκό κοινό που για ακόμα μια φορά μας εμπιστεύθηκε και έδωσε το «παρών». Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά, καλές γιορτές και καλή χρόνια με υγεία και δίνουμε ραντεβού να βρεθούμε με την Μπαντινα μας ξανά του χρόνου, την ίδια μέρα, να περάσουμε όμορφα και να διασκεδάσουμε. 

 

Corfuland Live Webcams

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News