Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Κέντρο Σπουδών Αγγλικής Γλώσσας Φωτεινής Τζέκου -Σεμινάρια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, 19 και 20 Μαρτίου 2011, το Κέντρο Σπουδών Αγγλικής Γλώσσας Φωτεινή Τζέκου διοργάνωσε σεμινάρια για τους καθηγητές του με θέμα την ανάπτυξη των γλωσσικών δεξιοτήτων στον τομέα του λεξιλογίου. Η Λιλίκα Κουρή, Εκπαιδεύτρια Καθηγητών Ξένων Γλωσσών, παρουσίασε πλήθος μεθόδων και τεχνικών και δραστηριοτήτων για την εκμάθηση και εμπέδωση του λεξιλογίου με κεντρικό άξονα τη χρήση των λεξικών.

 

Image

 

Αναλυτικότερα, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2011 παρουσιάστηκε το σεμινάριο:

«Δουλεύοντας με λεξικά: Ενίσχυση των γλωσσικών δεξιοτήτων και της αυτονομίας των μαθητών»

Η πρόοδος και η επιτυχία των μαθητών βασίζεται στην εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και στην ικανότητά τους να νιώθουν ανεξάρτητοι και να μπορούν να μαθαίνουν από μόνοι τους. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων παρουσιάζονται συγκεκριμένες τεχνικές που θα βοηθήσουν τους μαθητές να μετατρέψουν τα λεξικά σε πολύτιμα και συναρπαστικά εργαλεία, τα οποία χρησιμοποιούνται παράλληλα με τα βασικά βιβλία. Ποικίλες δραστηριότητες με επίκεντρο τη χρήση λεξικών βοηθούν τους μαθητές να εμπεδώσουν το νέο λεξιλόγιο και να εξοικειωθούν με την ιδιωματική χρήση της γλώσσας. Οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους μονόγλωσσα λεξικά.

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2001 παρουσιάστηκε το σεμινάριο:

«Η διδασκαλία του λεξιλογίου σε παιδιά - ο δρόμος για την επιτυχία»

Η γνωριμία με νέο λεξιλόγιο πρέπει να είναι μια ευχάριστη και δημιουργική διαδικασία για τα παιδιά. Στο σεμινάριο παρουσιάζεται πλήθος δραστηριοτήτων και μέθοδοι-κλειδιά για την παρουσίαση, την εξάσκηση και τέλος την εκμάθηση και την εμπέδωση των άγνωστων λέξεων. Όλα βασίζονται στη σωστή χρήση ενός μονόγλωσσου λεξικού.

Η συνεχής εκπαίδευση και κατάρτιση των καθηγητών του Κέντρου Σπουδών Αγγλικής Γλώσσας Φωτεινή Τζέκου αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας μας!

 

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News